Управління матеріальним забезпеченням військових підрозділів Національної гвардії України

Авторы

  • Lydia Tovma Национальная академия Национальной гвардии Украины пл.Защитников Украины, 3, г. Харьков, Украина, 61001, Ukraine https://orcid.org/0000-0002-5074-8303

DOI:

https://doi.org/10.15587/2313-8416.2019.164305

Ключевые слова:

військові підрозділи, військовослужбовці, матеріальне забезпечення, матеріальні запаси, постачання, норма запасу

Аннотация

У статті проведено аналіз основних функцій управління матеріальним забезпеченням військових підрозділів Національної гвардії України, який дав змогу окреслити ключові аспекти дій командування стосовно підтримки належного рівня матеріальних запасів. Досліджено схему організації процесу постачання матеріальних ресурсів у військові підрозділи Національної гвардії України, яка регламентує організацію процесу постачання матеріальних запасів. Запропоновано показники рівня поточних і страхових запасів військових підрозділів, що дозволяють визначити оптимальний розмір матеріальних запасів військових підрозділів Національної гвардії України

Биография автора

Lydia Tovma, Национальная академия Национальной гвардии Украины пл.Защитников Украины, 3, г. Харьков, Украина, 61001

Кандидат технических наук, старший преподаватель

Кафедра тылового обеспечения

Библиографические ссылки

Prytulska, N., Motuzka, Yu. (2014). Tovaroznavchi zasady pozytsionuvannia produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia. Tovary i rynky, 2, 53–59.

Muntiian, V. I. (2012). Ekonomika ta oboronni vytraty: analiz zarubizhnykh doslidzhen i ukrainskyi shliakh rozvytku. Kyiv: NDFI, 464.

Muntiian, V. I. (2015). Oboronnyi biudzhet: svitovyi dosvid ta mozhlyvi shliakhy reformuvannia v Ukraini: monohrafiia. Kyiv: Vydavnychyi tsentr “Prosvita”, 240.

Romanchenko, I. S., Shuienkin, V. O. (2007). Pohliady na rozvytok systemy materialno-tekhnichnoho zabezpechennia Zbroinykh Syl Ukrainy. Nauka i oborona, 4, 22–27

Nutrition Science and Food Standards for Military Operations (Nutrition et normes d’alimentation pour les opérations militaires). Final Report of RTO Task Group. Available at: https://www.sto.nato.int/publications/STO%20Technical%20Reports/RTO-TR-HFM-154/$$TR-HFM-154-ALL.pdf

Meydani, S. N., Eksir, F. (2005). Optimization of immune function in military personnel. Nutrient composition of rations for short-term, highintensity combat operations, 9, 330–335.

Milman, N. (2011). Anemia–still a major health problem in many parts of the world! Annals of Hematology, 90 (4), 369–377. doi: http://doi.org/10.1007/s00277-010-1144-5

Larson, M. J., Wooten, N. R., Adams, R. S., Merrick, E. L. (2012). Military Combat Deployments and Substance Use: Review and Future Directions. Journal of Social Work Practice in the Addictions, 12 (1), 6–27. doi: http://doi.org/10.1080/1533256x.2012.647586

Naumenko, M. O. (2018). Vdoskonalennia upravlinnia yakistiu produktsii vysokotekhnolohichnykh pidpryiemstv. Visnyk ekonomiky transportu i promyslovosti UDUZT, 62, 335–342.

Sokolovskyi, S., Naumenko, M. (2018). Analysis of the features information flows management of logistic processes of the units of the National guardian departments of Ukraine. ScienceRise, 2 (43), 19–21. doi: http://doi.org/10.15587/2313-8416.2018.123606

Опубликован

2019-04-16

Выпуск

Раздел

Военные науки