DOI: https://doi.org/10.15673/2312-3125.15-16/2013.32869

АВТОМАТИЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ СУШКИ ЗЕРНА. ДОЦІЛЬНІСТЬ, ОСОБЛИВОСТІ ТА ЕТАПИ ВПРОВАДЖЕННЯ

К. С. Зубренко

Анотація


Дана стаття присвячена ознайомленню з процесом автоматизації сушки зерна. Також в даній статі розглянуті основні проблеми при впровадженні процесу та способи їх вирішення .  


Ключові слова


автоматизація; зерносушарки; сушка; зерно

Повний текст:

PDF

Посилання


Википедия (свободная энциклопедия) – URL: http://u.go2.me/6wL

URL: http://www.ta22.ru/public_az.htm

URL: http://food-industri.ru/zernosukhilki/76.html

URL: http://mistmare.ru/zernosushenie/




WEB:   https://atbp.onaft.edu.ua

e-mail:  volkov@onaft.edu.ua

тел:      (048) 712-41-92
            (048) 712-40-34

Адреса: Одеська національна академія
харчових технологій, 65039, Україна,
м. Одеса, вул. Канатна, 112.