Харчова наука та технологія

У зареєстрованому Міністерством Юстиції України 16.05.2007 р., свідоцтво: Серія КВ №12578-1462 ПР і є фаховим виданням за №21, Бюлетень ВАК України, №6, 2008 р.

Зображення домашньої сторінки журналу

Основна тематика видання:

  • Нутріціологія, диєтологія, проблеми харчування
  • Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
  • Технологія харчових виробництв
  • Контроль якості і безпека продуктів харчування
  • Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів
  • Біологічно активні добавки
  • Процеси і устаткування харчових виробництв
  • Управління і автоматизація харчовими виробництвами
  • Екологія і охорона навколишнього середовища

сайт журналу http://foodscience-tech.com/