ВПЛИВ НАНОЧАСТИНОК НА ПАРАМЕТРИ ФАЗОВОЇ РІВНОВАГИ РІДИНА-РІДИНА. ЧАСТИНА 1.

Автор(и)

  • П.В. Борзенков Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine
  • В.П. Желєзний Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.6/2014.30693

Ключові слова:

Крива розшарування – Наночастинки – Концентрація – Нанофлюід – Експеримент

Анотація

Досліджується вплив наночастинок на параметри фазової рівноваги рідина-рідина систем нітробензол-гептан і H2O-фенол-ізопропанол. Наведено опис експериментальної установки, методики проведення експерименту, представлені таблиці отриманих експериментальних даних. За результатами досліджень зроблено висновок про вплив наночастинок на параметри кривої розшарування

Посилання

REFERENCES

Bi SS, Shi L, Zhang L.L. Application of nanopar-ticles in domestic refrigerators Appl. Therm. Eng. 2008; 28:1834–43. DOI:10.1016/j.applthermaleng.2007.11.018

Kedzierski M.A. Effect of CuO Nanoparticle Concentration on R134a-Lubricant Pool Boiling Heat Transfer // Micro-Nanoscale Heat Transfer Interna-tional Conference. January 6–9, 2008: Proceedings Taiwan – N. Y. – P.1–8. DOI: 10.1115/1.3072926

José M. S. Fonseca, Ralf Dohrn , Stephanie Peper High-Pressure Fluid-Phase Equilibria: Experi-mental Methods and Systems Investigated (2005-2008)// Fluid Phase Equilibria (2010).

DOI: 10.1016/j.fluid.2010.09.017

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-01-16

Номер

Розділ

Холодильна техніка