ВПЛИВ НАНОЧАСТИНОК НА ПАРАМЕТРИ ФАЗОВОЇ РІВНОВАГИ РІДИНА-РІДИНА. ЧАСТИНА 1.

Autor/innen

  • П.В. Борзенков Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine
  • В.П. Желєзний Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.6/2014.30693

Schlagworte:

Крива розшарування – Наночастинки – Концентрація – Нанофлюід – Експеримент

Abstract

Досліджується вплив наночастинок на параметри фазової рівноваги рідина-рідина систем нітробензол-гептан і H2O-фенол-ізопропанол. Наведено опис експериментальної установки, методики проведення експерименту, представлені таблиці отриманих експериментальних даних. За результатами досліджень зроблено висновок про вплив наночастинок на параметри кривої розшарування

Literaturhinweise

REFERENCES

Bi SS, Shi L, Zhang L.L. Application of nanopar-ticles in domestic refrigerators Appl. Therm. Eng. 2008; 28:1834–43. DOI:10.1016/j.applthermaleng.2007.11.018

Kedzierski M.A. Effect of CuO Nanoparticle Concentration on R134a-Lubricant Pool Boiling Heat Transfer // Micro-Nanoscale Heat Transfer Interna-tional Conference. January 6–9, 2008: Proceedings Taiwan – N. Y. – P.1–8. DOI: 10.1115/1.3072926

José M. S. Fonseca, Ralf Dohrn , Stephanie Peper High-Pressure Fluid-Phase Equilibria: Experi-mental Methods and Systems Investigated (2005-2008)// Fluid Phase Equilibria (2010).

DOI: 10.1016/j.fluid.2010.09.017

Veröffentlicht

2015-01-16

Ausgabe

Rubrik

Холодильна техніка