ПОНЯТТЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРУДУВАННЯ. АВТОМАТИЗОВАНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНІСТЮ ЗБІЛЬШЕННЯ

Автор(и)

  • В. А. Хобін Одеська Національна академія харчових технологій, Україна
  • В. Б. Єгоров Одеська Національна академія харчових технологій, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15673/атбп2312-3125.17/2014.26323

Ключові слова:

biopolymers, effective SAC, extrudate, indicators extrudate product

Анотація

Обгрунтовано загальні поняття синтезу ефективний САУ екструдування біополімерів, включаючи концептуальну модель об'єкта, різновиди функціональної структури його пристрою, непрямі показники якості продукту, доступні для квазі безперервного виміру

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-08-10

Номер

Розділ

ПИТАННЯ ТЕОРІЇ, МЕТОДИ ТА АЛГОРИТМИ ЕФЕКТИВНОГО АВТОМАТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТАМИ ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТИПУ