АНАЛІЗ ШВИДКОДІЇ РОЗПОДІЛЕНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ БАЗАМИ ДАНИХ

Автор(и)

  • М. С. Юхимчук Одеська Національна академія харчових технологій, Україна
  • Г. А. Осіпенко
  • В. В. Ковтун
  • О. В. Мазур

DOI:

https://doi.org/10.15673/2312-3125.19/2014.27958

Ключові слова:

СУБД, розподілені СУБД, реляційна модель БД, аналіз швидкодії

Анотація

В  роботі  проведено  огляд  найуживаніших  сучасних  систем  управління  базами  даних  та  проведено  їх порівняльний  аналіз  за  критерієм  швидкодія,  для  керованої  ними  бази  даних  на  створеній  множині
запитів. Результати дозволили зробити висновки, щодо ефективності досліджуваних СУБД.

Посилання

Пасiчник В.В. Організація баз даних та знань / В.В. Пасiчник, В.А.Резніченко – К.: Видавнича група BHV, – 2006. – 384 с.: іл. ISBN 966– 552– 156– Х;

Ісаченко А. М. Модели данных и системы управления базами данных: пособие для студ. – Минск: БГУ, 2007. – 220 с;

Дейт, К. Дж. Введение в системы баз данных, 8– е издание: Пер. с англ. – М.: Издательский дом «Вильямс», 2005. – 1328 с.: ил. – Парал. тит. англ. ISBN 5– 8459– 0788– 8 (рус.);

Пушников А.Ю. Введение в системы управления базами данных. Часть 1. Реляционная модель данных:

Учебное пособие/Изд– е Башкирского ун– та. – Уфа, 1999. – 108 с. – ISBN 5– 7477– 0350– 1;

Грабер М. Введение в SQL. – М.: Лори, 2010. – 228 с. ISBN 5– 85582– 010– 6;

Класифікація СКБД [Електронний ресурс]/ SQLInfo/ Режим доступу:

http://www.sqlinfo.org.ua/classification_subd.php;

Семенова І. І.SQL стандарт в СУБД MS SQL SERVER, ORACLE, VFP И ACCESS: манипулирование

данными. – Омск: Изд– во СибАДИ, 2008. – 57 с. – ISBN: 978– 5– 93204– 422– 3;

OracleCorporation. Информационный документ: Надежный доступ к информации СУБД OracleDatabase

g: Обзор новых возможностей, OracleCorporation, 2007 – 12 c;

СравнениеSQLServer с MySQL [Електронний ресурс]/ MicrosoftSQLServer 2008/ Режим доступу:

http://www.microsoft.com/sqlserver/2008/ru/ru/compare– mysql.aspx.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-10-09

Номер

Розділ

ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА АВТОМАТИЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ