Поточний номер
Том 1 № 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Професійні новини, історія
Зерно: технологія та якість
У журналі висвітлюються наукові і виробничі досягнення з наступних проблем:
- Якість зерна і зернових продуктів, хлібобулочних виробів, кормових засобів, комбікормів і преміксів, організація контролю якості, методики і обладнання;
- Процеси зберігання і переробки зерна і кормових засобів;
- Технологія зберігання і сушіння зерна, зернових продуктів і комбікормів;
- Технологія виробництва борошна, круп′яних продуктів, макаронних виробів і інших видів зернових продуктів, хлібобулочних виробів, кормових сумішей, преміксів і комбікормів;
- Технологічне, транспортне і допоміжне обладнання хлібоприймальних, зернопереробних і комбікормових підприємств і хлібозаводів;
- Тара, технології упакування, обладнання для затарювання зернових продуктів;
- Системи і способи управління технологічними процесами, комп′ютеризація виробництв;
- Системи і способи знищення пилу і попередження вибухів і пожеж, екологічні проблеми виробництв;
- Організація і економіка виробництв, бухгалтерський облік і аудит.