ОЦІНКА КРИТИЧНИХ ТОЧОК ТЕХНОЛОГІЇ ЛИСТКОВИХ ВИРОБІВ
DOI:
https://doi.org/10.15673/0453-8307.3/2013.57418Ключові слова:
Хлібопекарські підприємства, ЕкологіяАнотація
Розглянуто питання аналізу хлібопекарських підприємств як негативного джерела впливу на навколишнє природне середовище. Проведена оцінка екологічної небезпеки хлібопекарських підприємств на основі критичних контрольних точокПосилання
ДСТУ 4161-2003.Системи управління безпечні-стю харчових продуктів. Вимоги. - К.: Держспо-живстандарт України, 2003.- 15 с.
Боженко Л.І., Гутта О.Й. Управління якістю, основи стандартизації та сертифікації продукції: Навчальний посібник. – Львів.: Афіша, 2001.- 176 с.
HACCP – научный системный подход к управ-лению безопасностью продукции // Пищевая промышленность. - 2003. - №4. - с. 13-19.
##submission.downloads##
Опубліковано
2015-12-29
Номер
Розділ
Холодильні та супутні технології