Вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу на тепломасообмінні і технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2015.56317Ключевые слова:
температурне поле, випікання, коефіцієнт теплопровідності, критерій Біо, критерій Грасгофа, градієнт температуриАннотация
Під час створення фізико-математичної моделі теплового процесу необхідно враховувати фронт проникнення теплового поля в бісквіт у процесі випікання (критерій Біо), величину підйомної сили (критерій Грасгофа), залежність коефіцієнта теплопровідності від температури. Важливою складовою дослідження є визначення оптимальної температури та ефективного режиму випікання бісквітного напівфабрикату в залежності від наявних інгредієнтів
Библиографические ссылки
Konstantinov, S. M. (2001). Tekhnichna termodynamika. Kyiv: Politekhnika, 368.
Lysovenko, A. T. (1976). Protsess vypechky y teplove rezhymy v sovremennykh khlebopekarskykh pechakh. Moscow: Pyschevaia promyshlennost', 214.
Hynsburh, A. S., Hromov, M. A., Krasovskaia, H. Y. (1980). Teplofyzycheskye kharakterystyky pyschevykh produktov. Moscow: Pyschevaia promyshlenost', 288.
Jusupov, Sh. T. (2012). Teplofizicheskie i termodinamicheskie svojstva rastitel'nyh masel i nekotoryh ih rastvorov v shirokom intervale temperatur i davlenij. Dushanbe, 298. Available at: http://www.dissercat.com/content/teplofizicheskie-i-termodinamicheskie-svoistva-rastitelnykh-masel-i-nekotorykh-ikh-rastvorov#ixzz3TKT0kgeK
Pavlov, A. V. (1998). Sbornyk retseptur muchnykh, kondyterskykh y bulochnykh yzdelyj. Sankt-Peterburg: Hydrometeoyzdat, 1998. – 294 s.
Shapoval, S. L., Forostiana, N. P., Lytvynov, Yu. V., Romanenko, R. P. (2013). Vykonannia naukovo-doslidnykh robit z vykorystanniam universal'noho vymiriuval'noho komp'iuternoho pryladu. Kyiv: KNTEU, 86.
Leont'ev, A. Y. (Ed.) (1997). Teoryia teplomasssoobmena. Moscow: MHTU ym. N. E. Bauman, 683.
Obertiukh, R. R. (2009). Teoretychni osnovy teplotekhniky. Vinnitsa, 169.
Загрузки
Опубликован
Выпуск
Раздел
Лицензия
Copyright (c) 2015 Сергій Володимирович Баглюк, Ольга Леонідівна Романовська, Нінель Петрівна Форостяна, Михайло Васильович Лазаренко
Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.
Наше издание использует положения об авторских правах Creative Commons CC BY для журналов открытого доступа.
Авторы, которые публикуются в этом журнале, соглашаются со следующими условиями:
1. Авторы оставляют за собой право на авторство своей работы и передают журналу право первой публикации этой работы на условиях лицензии Creative Commons CC BY, которая позволяет другим лицам свободно распространять опубликованную работу с обязательной ссылкой на авторов оригинальной работы и первую публикацию работы в этом журнале.
2. Авторы имеют право заключать самостоятельные дополнительные соглашения, которые касаются неэксклюзивного распространения работы в том виде, в котором она была опубликована этим журналом (например, размещать работу в электронном хранилище учреждения или публиковать в составе монографии), при условии сохранения ссылки на первую публикацию работы в этом журнале .