Дослідження впливу желатину в рецептурі продукту структурованого на енергію активації
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2014.27537Ключові слова:
енергія активації, ендотермічні перетворення, термогравіметрія, ендоеффекти, термічний аналізАнотація
Термогравіметричним методом досліджено вплив желатину на втрату маси та швидкість перетворень, що відбуваються в продукті структурованому за постійної швидкості його нагрівання. Встановлено залежність енергії активації процесів, які відбуваються під час плавлення продукту структурованого.
Посилання
1. Berg, L. G. (1961). Vvedenie v termografiju. Moscow: AN SSSR, 486.
2. Pilojan, G. O. (1964). Vvedenie v teoriju termicheskogo analiza. Moscow: Nauka, 284.
3. Doyle, С. (1961). J. Appl. Polymer Science, 5, 285.
4. Pertsevoy, F. V., Savgira, J. A. et al. (1998). Processing technology food using modifiers. Monograph. Kharkiv: XDATOX, 177.
5. Gursky, P. V., Savgіra, J. O. (2003). Sposіb otrimannya pastopodіbnogo fused emulsіynogo type. Publ. 15.12.04) Pat. 71798 A Ukraine, INC A23 With 19/08.; Bull. Number 12.
6. Ostrikov, A. N. (2003). Investigation of the pea protein supplement by differential thermal analysis. Izvestiua VYZOV. Food technology, 2, 94–96.
7. Piloyan, G. O., Novikova, O. S. (1966). Neorganicheskie Materials, 2, 1298.
8. Piloyan, G. O., Novikova, O. S. (1967). Neorganicheskaja Himiya, 12, 602.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Petro Gurskyi, Dmitry Prasol
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.