Керівництво по розробці здорового харчування в готелях бізнес класу

Автор(и)

  • Iryna Magaletska Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601, Україна
  • Diana Vinogradova Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601, Україна
  • Viola Popenko Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2313-8416.2015.48285

Ключові слова:

здорове харчування, ліпотропні, антиатеросклеротичні, люди з ментальною діяльністю, артишок, авокадо, перепелині яйця, дієти

Анотація

Розробка здорового харчування в готелі бізнес класу є невід'ємною частиною загальної концепції. Використання натуральних інгредієнтів з прогнозуванням фізіологічного ефекту дозволяє створювати технології продуктів з високою біологічною цінністю. Використання альтернативних продуктів дозволяє зробити страви з профілактичними властивостями

Біографії авторів

Iryna Magaletska, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601

Кандидат технічних наук, старший викладач

Кафедра молекулярної та авангардної гастрономії

Diana Vinogradova, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601

Кафедра молекулярної та авангардної гастрономії

Viola Popenko, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01601

Кафедра молекулярної та авангардної гастрономії

Посилання

Lawrence, P., Paul, M., Segal, J. (2013). Health Nutrition. America, 275.

Food for businessman and knowledge workers. Available at: http://www.medsovet.info/articles

Bergh, B. (2012). Botany and Plant Sciences. University of California, 275.

Healthy eating. Available at: http://www.helpguide.org/articles/healthy-eating/healthy-eating.htm

Beritashvili, I. (1973). How to improve performance, 99.

Trachtenberg, I., Rashman, S. (1973). Health brainwork for students, 171.

Peresіchny, M. (2012). Tehnologіya nutrientiv ta produktіv harchuvannya funktsіonalnogo priznachennya: monografіya. Kyiv, 1116.

Avovado fruit rich. Available at: http://healthyporus.blogspot.com/2009/10/avocado-fruit-rich-function-and.html

Body and Soul, health and nutrition. Available at: http://man.bodyandsoul.com.au/health+nutrition/nutrition+advice/nutrition+tips+for+busy+businessmen,9281

Jerusalem artichok. Available at: http://www.nutrition-and-you.com/jerusalem-artichoke.html

Biscuit cracker and cookie recipes. Available at: http://www.elsevier.com/books/biscuit-cracker-and-cookie-recipes-for-the-food-industry/manley/978-1-85573-543-9

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-08-20

Номер

Розділ

Технічні науки