Керівництво по розробці здорового харчування в готелях бізнес класу
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2015.48285Ключові слова:
здорове харчування, ліпотропні, антиатеросклеротичні, люди з ментальною діяльністю, артишок, авокадо, перепелині яйця, дієтиАнотація
Розробка здорового харчування в готелі бізнес класу є невід'ємною частиною загальної концепції. Використання натуральних інгредієнтів з прогнозуванням фізіологічного ефекту дозволяє створювати технології продуктів з високою біологічною цінністю. Використання альтернативних продуктів дозволяє зробити страви з профілактичними властивостями
Посилання
Lawrence, P., Paul, M., Segal, J. (2013). Health Nutrition. America, 275.
Food for businessman and knowledge workers. Available at: http://www.medsovet.info/articles
Bergh, B. (2012). Botany and Plant Sciences. University of California, 275.
Healthy eating. Available at: http://www.helpguide.org/articles/healthy-eating/healthy-eating.htm
Beritashvili, I. (1973). How to improve performance, 99.
Trachtenberg, I., Rashman, S. (1973). Health brainwork for students, 171.
Peresіchny, M. (2012). Tehnologіya nutrientiv ta produktіv harchuvannya funktsіonalnogo priznachennya: monografіya. Kyiv, 1116.
Avovado fruit rich. Available at: http://healthyporus.blogspot.com/2009/10/avocado-fruit-rich-function-and.html
Body and Soul, health and nutrition. Available at: http://man.bodyandsoul.com.au/health+nutrition/nutrition+advice/nutrition+tips+for+busy+businessmen,9281
Jerusalem artichok. Available at: http://www.nutrition-and-you.com/jerusalem-artichoke.html
Biscuit cracker and cookie recipes. Available at: http://www.elsevier.com/books/biscuit-cracker-and-cookie-recipes-for-the-food-industry/manley/978-1-85573-543-9
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2015 Ирина Анатольевна Магалецкая, Diana Vinogradova, Viola Popenko
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.