ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КОРЕНЕПЛОДІВ
Schlagworte:
харчова цінність, редька, петрушка, імбир, пастернак, селера, хрін, коренеплодиAbstract
Досліджено біологічні особливості та харчову цінність пряно-ароматичних коренеплодів.Literaturhinweise
Болотских А.С. Овощи Украины / А.С. Болотских. – Харьков: Орбита, 2001. – С. 1088.
Универсальное растение сельдерей / Огородник. – 2013. – № 2. – С. 62-63.
Болотських О.С. Азбука огородника / О.С. Болотських, Г.Л. Бондаренко, М.О Скляревский, В.Ю.Гончаренко. – Издательство: Урожай, 1993. – 287 с.
Голембовська Н.В. Інноваційні технології пресервів із прісноводних риб з рослинними компонентами / Н.В. Голембовська, Т.К. Лебська, матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Товарознавство і торговельне підприємництво: стан, проблеми, перспективи», 18-19 квітня, 2013 р., м.Київ, 2013. – С. 30-33.
Коршунова Г.Ф. Овочі у харчуванні / Г.Ф. Коршунова. – Д.: ДонНУЕТ, 2008. – С. 161.
Гранев Н.А. Покупателю о плодах и овощах / Н.А. Гранев. 2-е изд., перероб. и доп. – М.: Экономика, 1983. – С. 96.
«Гламурное» растение / Овощеводство. Украинский журнал для профессионалов. – 2013. – № 1. – С. 9.
Баранов В.Д. Устименко Г.В. Мир культурных растений. Справочник. Из-во «Мысль», 1994. – 384 с.
Вилох Э. Овощи всегда полезны. – М.: Пищ. пром, 1973. – 104 с.
Онищенко Г.Г. Рациональное питание. Рекомендуемые уровни потребления пищевых и биологически активных веществ / Г.Г. Онищенко – Режим доступа: http://www.businesspravo.ru/Docum/DocumShow_DocumID_97295.html