БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК

Autores/as

  • Б. В. Єгоров Одесская национальная академия пищевых технологий, Ukraine
  • Т. В. Бордун
  • А І. Шарова

Palabras clave:

кормові добавки підвищеної біологічної цінності, некондиційна рибна сировина, во- дорості, зернова сировина, екструдування, показники якості, середньодобовий приріст маси, конверсія корму.

Resumen

Розглянуто спосіб виробництва кормових добавок підвищеної біологічної цінності для сільськогосподарських тварин та птиці з використанням некондиційної рибної сировини і водоростей. Представлено результати вивчення основних показників якості та кормових переваг нових видів кормових добавок підвищеної біологічної цінності.

Citas

Бабенко Н. О рыбной муке и ее фальсификатах [Електронный ресурс]. – Режим доступа: http://softagro. com/kormoproizvodstvo/o-rybnoj-muke-i-ee-falsifikatax.html

Щербакова О. Вторичные продукты пищевой промышленности в функциональных комбикормах [Текст] / О. Щербакова, О. Казакова // Комбикорма. – 2011. – № 8. – С. 75.

Термопластическая экструзия: научные основы, технология, оборудование [Текст] / Под редакцией А.Н. Богатырева и В.П. Юрьева. – Москва: Ступень, 1994. – 196 с.

Остриков А.Н. Экструзия в пищевой технологии [Текст] / А.Н. Остриков, О.В. Абрамов, А.С. Рудометкин. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 288 с.

Єгоров Б.В. Розробка технології виробництва функціональних кормових добавок [Текст] / Б.В. Єгоров, Т.В. Бордун, А.І. Шарова, В.П. Михайлова // Наукові праці ОНАХТ. – О., 2013. – Вип. 44, т. 1. – С. 20 – 26.

Publicado

2015-04-05

Número

Sección

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА, ВИГОТОВЛЕННЯ ЗЕРНОВИХ ВИРОБІВ ТА КОМБІКОРМІВ