ОЦІНКА ЯКОСТІ ТА ФОРМУВАННЯ НОВИХ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАРАМЕЛІ ЛЬОДЯНИКОВОЇ
Parole chiave:
карамель, якість, товарознавча експертиза, показники якості, конкурентоспроможність, екстракт, гібіскусAbstract
У роботі проведено експертизу карамелі льодяникової провідних вітчизняних та закордонних виробників на відповідність пакування, маркування, органолептичних та фізико-хімічних показників якості нормативній документації України. Встановлено найкращі зразки та розглянуто можливість формування нових споживчих властивостей карамелі завдяки застосуванню екстракту гібіскуса – антимікробної добавки, що активізує захисні властивості організму.
Riferimenti bibliografici
Росляков Н.В. Мировые тенденции на рынке ингредиентов: основной приоритет – здоровое питание // Мол. пром-сть. – 2007. – № 10 с.24
Поліщук Г.Є., Гулак О.В., Згурський А.В. Антанюк М.М. Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива // Біотехнологія – 2011. – Т. 4, – № 4. – С. 95-99.
##submission.downloads##
Pubblicato
2015-04-07
Fascicolo
Sezione
СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЗЕРНОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ