Національна геопросторова інформаційна система у містобудуванні

Автор(и)

Анотація

Теоретично обґрунтовані питання щодо формування програмного забезпечення, формування ГІС-середовища та апаратного забезпечення; всіх існуючих критеріїв; запропонований процес оцінювання проектованої інформаційної системи. Обговорені методи, що пов’язані з практичним дослідженням та оцінкою можливості використання просторової інформаційної системи при участі та розробці вимог як інструменту підтримки планування містобудування в муніципалітеті. Продемонстровані результати статистичного аналізу разом із інтерпретаціями на основі статистики, особливо кореляції Спірмена. На практиці доведено, що використання програмного забезпечення, математичного та статистичного аналізу є причиною підвищення економічного стандарту разом із врахуванням фактору часу, які дуже необхідні для покращення ГІС.

 Через оманливу природу питання часу, бо ним неможливо керувати, і люди не повинні турбуватися про управління часом, оскільки вони втрачають увагу. Необхідно бути зосередженими на конкретному моменті і тільки так можна ефективно використовувати час і продовжувати необхідну діяльність. Нарешті, шляхом програмування та створення механізму спільного прийняття рішень в асинхронних і синхронних середовищах, представлено в організаційній формі національної геопросторової інформаційної системі (NPGIS).

Біографії авторів

Mahdi Fallah , Kharazmi University, Tehran Province, Tehran PC3G+GM4, Iran

PhD (Geography and Urban Planning), GIS&Rs Side Expertise

Tajoddin Karami , Kharazmi University, Tehran Province, Tehran PC3G+GM4, Iran

Assistant Professor, Faculty of Geographical Sciences,  GIS&Rs Side Expertise

Moosa Kamanroodi Kojouri , Kharazmi University, Tehran Province, Tehran PC3G+GM4, Iran

PhD (Geography and Urban Planning), Associate Professor, Faculty of Geographical Sciences, Urban Governance Side Expertise

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-07-13