Formation of competitive products indicators of agricultural production
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4883Keywords:
competitiveness, investment attractiveness, productivity.Abstract
In the article investigated the main factors forming the competitiveness of agricultural enterprises in Ukraine.References
- Губенко В. І. Конкурентоспроможність продукції АПК: стан та можливості в умовах глобалізації [Текст] / В. І. Губенко // Вісник СНАУ, серія «Економіка та менеджмент», випуск 5/2. — 2010. — С. 3—7.
- Кулешова Г. М. Конкуренція і конкурентоспроможність в агропромисловому виробництві [Текст] / Г. М. Кулешова // Економіка АПК. — 2008. — № 3. — С. 126—132.
- Месель-Веселяк В. Я. Підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України [Текст] / В. Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. — 2007. — № 12. — С. 8—14.
- Статистичний щорічник Полтавської області за 2010 рік [Текст] ; за ред. Л. М. Безхлібняка. — Полтава: Головне управління статистики у Полтавській області, 2011. — 412 с.
- Школьний О. О. Організаційно-економічні механізми управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств [Текст]: монографія / О. О. Школьний. — Умань: Уманський державний аграрний університет, 2007. — 308 с.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Олена Павлівна Бурлака, Олексій Анатолійович Бурлака
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.