Чинники формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств

Автор(и)

  • Олена Павлівна Бурлака Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, Україна
  • Олексій Анатолійович Бурлака Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4883

Ключові слова:

конкурентоспроможність, інвестиційна привабливість, продуктивність.

Анотація

В статті досліджені основні чинники формування конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств України.

Біографії авторів

Олена Павлівна Бурлака, Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3

Старший викладач

Кафедра економіки підприємства

Олексій Анатолійович Бурлака, Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра економіки підприємства

Посилання

  1. Губенко В. І. Конкурентоспроможність продукції АПК: стан та можливості в умовах глобалізації [Текст] / В. І. Губенко // Вісник СНАУ, серія «Економіка та менеджмент», випуск 5/2. — 2010. — С. 3—7.
  2. Кулешова Г. М. Конкуренція і конкурентоспроможність в агропромисловому виробництві [Текст] / Г. М. Кулешова // Економіка АПК. — 2008. — № 3. — С. 126—132.
  3. Месель-Веселяк В. Я. Підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України [Текст] / В. Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. — 2007. — № 12. — С. 8—14.
  4. Статистичний щорічник Полтавської області за 2010 рік [Текст] ; за ред. Л. М. Безхлібняка. — Полтава: Головне управління статистики у Полтавській області, 2011. — 412 с.
  5. Школьний О. О. Організаційно-економічні механізми управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств [Текст]: монографія / О. О. Школьний. — Умань: Уманський державний аграрний університет, 2007. — 308 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-30

Як цитувати

Бурлака, О. П., & Бурлака, О. А. (2012). Чинники формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Technology Audit and Production Reserves, 2(2(4), 23–26. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4883