Vol 1, No 4(21) (2015)

Technologies of food, light and chemical industry

Full Issue

View or download the full issue Abstracts and References

Table of Contents

Technologies of food, light and chemical industry

The investigation of liquid phase reaction of 4-aminotoluene with ozone in the presence of manganese bromide catalyst PDF (Українська)
Андрій Генрійович Галстян, Михайло Анатолійович Керемет 4-7
Filling stations: research of emission volume, influence on environment PDF (Українська)
Віталій Михайлович Івасенко 8-12
Content normalization of the dissolved oxygen in waste waters entering in water bodies PDF (Русский)
Олег Аскольдович Проскурнин 13-16
Application of the water pollution rate for assessment of condition of water objects PDF (Русский)
Виктор Петрович Белогуров, Виктория Юрьевна Бакланова 17-19
Defining and classification of the soft projects as a base for their scope planning PDF (Русский)
Сергей Алексеевич Кондратов, Джамал Мохаммед Аль Хамадани 20-25
Technology audit process of nitro mixture preparing process for benzene and toluene nitration using non concentrated nitric acid PDF (Русский)
Анна Александровна Красильникова, Сергей Алексеевич Кондратов 26-31
The intensification of mass transfer processes for the reactions in complex-reactive heterogeneous systems PDF (Українська)
Михайло Ілліч Васильєв 31-36
Analysis of current state and choice of raw material of secondary cadmium technology PDF (Русский)
Светлана Николаевна Козуб 37-41
Investigation of phase equilibria in polyamorphous systems PDF (Русский)
Сергей Викторович Артеменко 41-45
Sensors for the study of thermal properties of food PDF (Українська)
Світлана Леонідівна Шаповал 45-49
Influence of impurities and conditions of growing the silicon single crystals by Czochralski method on the value of lifetime of non-equilibrium charge carriers PDF (Русский)
Роман Николаевич Воляр 50-54
Research analysis of saponite clay properties PDF (Українська)
Віктор Дмитрович Рудь, Людмила Михайлівна Самчук, Ігор Віталійович Савюк, Юлія Славомирівна Повстяна 54-57
The study of Sangiovese and Syrah varietal wines quality PDF (Русский)
Елена Викторовна Цыганкова, Марина Владимировна Билько 58-63
Investigations of functional composition "Effect" for special foods (for overweight people) PDF (Українська)
Наталія Володимирівна Притульська, Наталія Володимирівна Вдовенко, Євгенія Олександрівна Лошкарьова, Галина Ігорівна Сєногонова 63-66