ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ DATA MINING В АВТОМАТИЗОВАНІЙ СИСТЕМІ ПРОСТЕЖУВАННОСТІ ВИРОБНИЦТВА СИРОЇ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ

Автор(и)

  • О. М. Жигайло Одеська Національна академія харчових технологій, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15673/2312-3125.19/2014.27953

Ключові слова:

Управління якістю, система простежуваності, соняшникова олія, вилучення знань, KDD, Data Mining, кластер

Анотація

Для реалізації процесів виробництва сирої соняшникової олії використовується автоматизована система простежуваності. ЇЇ вдосконалення за рахунок застосування методик вилучення знань дасть можливість збільшити ефективність управління якістю та досягти економічного зростання підприємства.

Посилання

ДСТУ ISO 9000:2007. Системи управління якістю. Основні положення та словник термінів. (ISO 9000:2005, IDT). Київ, Держспоживстандарт України, 2008;

ДСТУ ISO 22005:2009. Простежуваність у кормових та харчових ланцюгах. Загальні принципи та

основні вимоги щодо розроблення та запровадження системи (ISO 22005:2007, IDT). Київ, Держспоживстандарт України, 2010;

Трішин Ф.А., Жигайло О. М., Гусаковський В.А. Автоматизована система простежуваності // Автоматизація технологічних і бізнес-процесів. – Одеса, 2012. – № 9,10. – с. 21-25;

Паклин Н.Б., Орешков В.И. Бизнес-аналитика: от данных к знаниям (+СD): Учебное пособие. 2-е изд., испр. — СПб.: Питер, 2013. - 706 с.: ил.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-10-09

Номер

Розділ

АВТОМАТИЧНІ І АВТОМАТИЗОВАНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ