Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Open Menu
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Suchen
Suchen
Registrieren
Einloggen
Suchen
Suchen
Home
/
Archiv
/
Nr. 26 (2015): Економіка харчової промисловості
Nr. 26 (2015): Економіка харчової промисловості
Veröffentlicht:
2015-06-08
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
ОСНОВНІ ЕТАПИ ЕВОЛЮЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ІНСТИТУЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА ДИВЕРСИФІКОВАНИХ КОРПОРАТИВНИХ ОБ’ЄДНАНЬ
Н. А. Добрянська, А. А. Нікіфорчук, О. В. Ніколюк
PDF (Українська)
УРОВЕНЬ ТЕНЕВОЙ ЭКОНОМИКИ В УКРАИНЕ И ПУТИ БОРЬБЫ С НЕЙ
Т. А. Кулаковская, А. И. Петков
PDF (Русский)
Сучасні проблеми економіки підприємств
РИНКОВА СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РИБОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ
В. А. Самофатова В.А., В. А. Карпенко
PDF (Українська)
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФАКТОРНОГО АНАЛІЗУ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА НА БАЗІ ДЕТЕРМІНОВАНИХ МОДЕЛЕЙ
О. Б. Чернишова, В. О. Янковий
PDF (Українська)
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
НЕВЕРБАЛЬНІ ЗАСОБИ ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
М. Т. Тарнавський
PDF (Українська)
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
РОЗВИТОК КОМБІКОРМОВОГО ВИРОБНИЦТВА ЯК ОСНОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
с. Ф. Волкова, К. О. Щербатова
PDF (Українська)
СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ БОРОШНОМЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ
Я. П. Квач, Г. В. Кошельок
PDF (Українська)
ОГЛЯД РИНКУ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Т. А. Кулаковська, Е. В. Колесник
PDF (Українська)
ЕФЕКТИВНІСТЬ ДВОРІВНЕВОГО МЕХАНІЗМУ СТИМУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНОБОБОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ ВНУТРІШНЬОЇ ПЕРЕРОБКИ І СПОЖИВАННЯ В УКРАЇНІ
О. В. Нікішина
PDF (Українська)
СУЧАСНИЙ СТАН ТА НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА У ВНУТРІШНІХ ВОДОЙМАХ УКРАЇНИ
В. А. Самофатова, С. І. Демчук
PDF (Українська)
entwickelt von
Open Journal Systems
Sprache
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informationen
Für Leser/innen
Für Autor/innen
Für Bibliothekar/innen