Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Keresés
Keresés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 1 szám 59 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Évf. 1 szám 59 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Megjelent:
2015-10-06
Професійні новини, історія
СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИРІШЕННІ ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
С. М. Соц
Зерно: технологія та якість
ОСОБЕННОСТИ ОБРАБОТКИ И КАЧЕСТВО ПОДГОТОВКИ СЕМЯН КУКУРУЗЫ НА ЗАВОДАХ
Н. Я. Кирпа, Л. Н. Бондарь
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В ПОЛІМЕРНИХ ЗЕРНОВИХ РУКАВАХ
Г. М. Станкевич, М. В. Желобкова
ВСТАНОВЛЕННЯ ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВИХ ЗВ’ЯЗКІВ ПРИ ФОРМУВАННІ ТА ЗБЕРЕЖЕННІ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ДІАГРАМИ ІСІКАВИ
М. Р. Мардар
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ ЙОГО ЛУЩІННЯ ТА РЕЖИМУ ВОДНО-ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ
Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новікова
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ КРІОПОДРІБНЕНИХ ПЮРЕ З ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КАРОТИНОЇДІВ
Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВЕЛЕНИЕ ВРЕМЕНИ: ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ТРЕНИНГИ. МЕЖДУНАРОДНАЯ ШКОЛА КОРМОВ
Б. В. Єгоров
ПЕРСПЕКТИВЫ ПЕРЕРАБОТКИ И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЯБЛОЧНЫХ ВЫЖИМОК
Б. В. Єгоров, А. Г. Цюндик, В. Г. Орехова
ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНІЧНОСТІ ПРЕМІКСІВ
А. В. Макаринська
ПОРЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ПРИМЕНЕНИЯ ЖИДКИХ ИНГРЕДИЕНТОВ КОМБИКОРМОВ
А. Сытько
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Nyelv
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak