Salta al contenuto principale
Salta al menu principale di navigazione
Salta al piè di pagina del sito
Open Menu
Ultimo fascicolo
Archivi
Info
Sulla rivista
Proposte
Comitato Scientifico ed Editoriale
Dichiarazione sulla privacy
Contatti
Cerca
Cerca
Registrazione
Login
Cerca
Cerca
Home
/
Archivi
/
V. 1 N. 59 (2015): Зернові продукти і комбікорми
V. 1 N. 59 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Pubblicato:
2015-10-06
Професійні новини, історія
СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИРІШЕННІ ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
С. М. Соц
Зерно: технологія та якість
ОСОБЕННОСТИ ОБРАБОТКИ И КАЧЕСТВО ПОДГОТОВКИ СЕМЯН КУКУРУЗЫ НА ЗАВОДАХ
Н. Я. Кирпа, Л. Н. Бондарь
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В ПОЛІМЕРНИХ ЗЕРНОВИХ РУКАВАХ
Г. М. Станкевич, М. В. Желобкова
ВСТАНОВЛЕННЯ ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВИХ ЗВ’ЯЗКІВ ПРИ ФОРМУВАННІ ТА ЗБЕРЕЖЕННІ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ДІАГРАМИ ІСІКАВИ
М. Р. Мардар
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ ЙОГО ЛУЩІННЯ ТА РЕЖИМУ ВОДНО-ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ
Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новікова
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ КРІОПОДРІБНЕНИХ ПЮРЕ З ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КАРОТИНОЇДІВ
Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВЕЛЕНИЕ ВРЕМЕНИ: ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ТРЕНИНГИ. МЕЖДУНАРОДНАЯ ШКОЛА КОРМОВ
Б. В. Єгоров
ПЕРСПЕКТИВЫ ПЕРЕРАБОТКИ И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЯБЛОЧНЫХ ВЫЖИМОК
Б. В. Єгоров, А. Г. Цюндик, В. Г. Орехова
ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНІЧНОСТІ ПРЕМІКСІВ
А. В. Макаринська
ПОРЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ПРИМЕНЕНИЯ ЖИДКИХ ИНГРЕДИЕНТОВ КОМБИКОРМОВ
А. Сытько
Sviluppato a cura di
Open Journal Systems
Lingua
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informazioni
per i lettori
Per gli autori
Per i bibliotecari