ВИКОРИСТАННЯ ТРАНСФОРМОВАНИХ МЕБЛІВ В ІНТЕР’ЄРІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ

Автор(и)

  • Микола Попіль

Анотація

Мета роботи полягає у виявленні особливостей організації та специфіки предметно-просторового середовища підприємств харчування за допомогою трансформованих меблів та обладнання. Методологія роботи полягає в комплексному застосуванні загальнонаукових та спеціальних методів дослідження, що дозволяє розглянути теоретичні та практичні аспекти проектування простору підприємств харчування з використанням трансформованих меблів та обладнання. Наукова новизна роботи полягає в розширенні уявлень про використання трансформованих меблів та обладнання у громадському просторі, а саме акцентується увага на переліку трансформованих меблів та обладнання, що використовуються в підприємствах харчування. Досліджено характеристики, якими повинні володіти вище згадані предмети, оптимальний вибір матеріалів та конструктивних рішень, які потрібні для їх конструювання. У висновках представлено результати дослідницької роботи, які мають важливе теоретичне та практичне значення для формування предметно-просторового середовища підприємств харчування за допомогою трансформованих меблів.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-07-07

Номер

Розділ

Студії молодих вчених