OPPORTUNITIES FOR DEVELOPMENTOF GASTRONOMIC TOURISM IN CHERNIHIV REGION
Keywords:
food & wine tourism, gourmet brand, product traditional, regional cuisine, gastronomic festivalAbstract
Resources for development of gastronomic tourism in Chernihiv region are systematized and analyzed. Perspective directions of their use for the organization of this type of tourism are shown.References
Нежинский огурец [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=8601
Чернігівське пиво. Офіційний сайт [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.chernigivske.ua/
Кравченко Т. Кому гоцка, кому гамула, а тим - одливанці/ Т. Кравченко // Вісник Ч. –2014. - №8 (1450).
Медова Чернігівщина / [упоряд. М. Будлянський]. – Чернігів: Десна, 2013. – 192 с.
Курус І. Чернігівська область. Путівник/ І. Курус. – К. : Богдана, 2009. – 308 с.
Downloads
Issue
Section
Regional economics
License
1. Політика, яка рекомендується журналам, що пропонують відкритий доступ Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).