OPPORTUNITIES FOR DEVELOPMENTOF GASTRONOMIC TOURISM IN CHERNIHIV REGION

Authors

  • Наталія Олександрівна Алєшугіна ЧДІЕУ, Ukraine
  • Петро Федорович Коваль ЧДІЕУ, Ukraine

Keywords:

food & wine tourism, gourmet brand, product traditional, regional cuisine, gastronomic festival

Abstract

Resources for development of gastronomic tourism in Chernihiv region are systematized and analyzed. Perspective directions of their use for the organization of this type of tourism are shown.

Author Biographies

Наталія Олександрівна Алєшугіна, ЧДІЕУ

кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму

Петро Федорович Коваль, ЧДІЕУ

кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри туризму

References

Нежинский огурец [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=8601

Чернігівське пиво. Офіційний сайт [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.chernigivske.ua/

Кравченко Т. Кому гоцка, кому гамула, а тим - одливанці/ Т. Кравченко // Вісник Ч. –2014. - №8 (1450).

Медова Чернігівщина / [упоряд. М. Будлянський]. – Чернігів: Десна, 2013. – 192 с.

Курус І. Чернігівська область. Путівник/ І. Курус. – К. : Богдана, 2009. – 308 с.

Issue

Section

Regional economics