МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Автор(и)

  • Наталія Олександрівна Алєшугіна ЧДІЕУ, Україна
  • Петро Федорович Коваль ЧДІЕУ, Україна

Ключові слова:

гастрономічний туризм, гастрономічний бренд, традиційні продукти, регіональна кухня, гастрономічний фестиваль

Анотація

Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму.

Біографії авторів

Наталія Олександрівна Алєшугіна, ЧДІЕУ

кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму

Петро Федорович Коваль, ЧДІЕУ

кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри туризму

Посилання

Нежинский огурец [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=8601

Чернігівське пиво. Офіційний сайт [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.chernigivske.ua/

Кравченко Т. Кому гоцка, кому гамула, а тим - одливанці/ Т. Кравченко // Вісник Ч. –2014. - №8 (1450).

Медова Чернігівщина / [упоряд. М. Будлянський]. – Чернігів: Десна, 2013. – 192 с.

Курус І. Чернігівська область. Путівник/ І. Курус. – К. : Богдана, 2009. – 308 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Регіональна економіка