СИСТЕМИ ПОВІТРОРОЗПОДІЛУ КАМЕР ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Autor

  • О.В. Зімін Одеська національна академія харчових технологій, вул. Дворянська, 1/3, Одеса, 65082, Україна, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.3/2015.39271

Słowa kluczowe:

зберігання фруктів і овочів, системи повітророзподілу, активне вентилювання.

Abstrakt

У статті представлена інформація про системи повітророзподілу камер зберігання плодоовочевої продукції. Приведена класифікація цих систем, виділені переваги і недоліки. Показані конструктивні особливості і відмінності канальних і безканальних систем, також розглянуті системи активного вентилювання повітря.

Bibliografia

Khmelniuk М.G., Kochetov V.P., Forsyuk А.V. 2015. Proektuvannya kholodylnykiv dlya zberigannya plodoovochevoyi produktsii. Kherson, p. 160 (ISBN 978-617-7243-66-2) (in Ukrainian)

Кorobkina Z.V. 1989. Progressivnie metody khraneniya plodov I ovoschei. К:Urozhai, p. 168 (ISBN 5-337-00404-2) (in Russian)

##submission.downloads##

Opublikowane

2015-03-18

Numer

Dział

Холодильна техніка