Инновационные технологии в бизнес-отелях
DOI :
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2015.52120Mots-clés :
сфера обслуживания, бизнес-отель, конкурентоспособность, туристические потоки, уровень обслуживания, инновационные технологииRésumé
В статье анализируется состояние и перспективы развития сектора гостиничного хозяйства Украины, нацеленного на бизнес-аудиторию, которая постоянно увеличивается; необходимость развития и внедрения инновационных технологий в бизнес-отелях, поскольку в перспективе они обеспечат повышения уровня обслуживания постояльцев, заполняемость номеров и конкурентоспособности отеля; обоснована целесообразность введения инновационной беспроводной светодиодной системы освещения в номерах бизнес-отелей
Références
Kuskov, A. (2009). Hotel business. Moscow: Dashkov & Co, 328.
Kuskov, A., Dzhaladyan, Y. (2008). Fundamentals of tourism. Moscow: KNORUS, 400.
Munin, G., Zmiyov, A., Zinoviev, G., Samartsev, E., Hatsa, A., Maksymets, K., Rohlyev, H.; Doroguntsov, S. I. (Ed.) (2005). Management a modern hotel complex. Kyiv: Lear-K, 520.
Nechayuk, L., Telesh, N. (2003). Hotel and restaurant business: management. Kyiv: Centre textbooks, 348.
The Department of Statistics in Kiev (2015). Statistical information. Available at: http://www.kiev.ukrstat.gov.ua/p.php3?c=255&lang=1
The hotel market of Ukraine: problems of growth (2007). Website of Hotel and Restaurant Business "Nezabarom". Available at: http://www.nezabarom.ua/
Yakovlev, G. (2006). Economy and Tourism statistics. Moscow: Publishing RDL, 368.
All about tourism. Travel Library. Available at: http://tourlib.net//
Rohlyev, H. (2005). Basics of Hotel Management. Kyiv: Condor, 324.
Innovacionnye fishki i tehnologii v gostinichnyh nomerah Starwood. PROHotelia – the hotel business online. Available at: http://prohotelia.com.ua/2015/05/high-tech-hotel-rooms/
Téléchargements
Publié-e
Numéro
Rubrique
Licence
(c) Tous droits réservés Анастасия Игоревна Сидоренко, Елена Станиславовна Павлюченко, Наталья Петрова Бондарь 2015
Cette œuvre est sous licence Creative Commons Attribution 4.0 International.
Our journal abides by the Creative Commons CC BY copyright rights and permissions for open access journals.
Authors, who are published in this journal, agree to the following conditions:
1. The authors reserve the right to authorship of the work and pass the first publication right of this work to the journal under the terms of a Creative Commons CC BY, which allows others to freely distribute the published research with the obligatory reference to the authors of the original work and the first publication of the work in this journal.
2. The authors have the right to conclude separate supplement agreements that relate to non-exclusive work distribution in the form in which it has been published by the journal (for example, to upload the work to the online storage of the journal or publish it as part of a monograph), provided that the reference to the first publication of the work in this journal is included.