Traitement du fourrage par des enzymes comportant un ensemble des cellulases pour l’amelioration de leur valeur alimentaire
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2014.28766Ключові слова:
cellulases, xylanase, glucose, activité – FPU, Fennellia sp. 2608, traitement préliminaire, fourrageАнотація
Les cellulases se caractérisent par un large champ de leur application dans les différentes industries, comme celle de textile, alimentaire et en papeterie. On les utilise largement en agriculture, notamment pour la production du fourrage afin d’améliorer leur valeur alimentaire. Ce travail montre les données concernant les méthodes d’augmentation du débit des enzymes de cellulase synthésés par le micromycète Fennalia sp. 2608.
Посилання
1. Karmakar, M., Ray, R., Res, J. (2011). Current trends in research and application of microbial cellulases. Microbiol., 4 (6), 41–53. doi: 10.3923/jm.2011.41.53
2. Sheveluha, E. A. (2004). Аgricultural biotechnology. Higher School, 265.
3. Cheshkova, A. V. (2007). Using bioprocess at finish mixture of fabrics and claps chemical fibers. Сhemical fiber, 4, 52 – 54.
4. Daison, B. J., Konnely, K. (2012). Biocatalytic conversion of lignocellulose to platform chemicals. Biotechnology, 43, 13–21.
5. Kumar, D., Murthy, G. S. (2013). Stochastic molecular model of enzymatic hydrolysis of cellulose for ethanol production. Biotechnology for Biofuels, 6 (63), 20.
6. Beguin, P., Aubert, P. (2005). The biological degradation of cellulose. FEMS Microbiol. Rev., 14 (3), 5–58.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Yulia Nekleva, Viktoriya Krasinko, Sergiy Syrchin
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.