РОЗРОБКА РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ПАСТОПОДІБНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ВИЧАВКІВ ФЕРМЕНТОВАНОГО ТОПІНАМБУРА
Ключові слова:
пастоподібні продукти, стерилізація, летальністьАнотація
У статті наведено дані з розробки режиму стерилізації овочевих паст і досліджено його теплофізичні та мікробіологічні характеристики, визначено фізико-хімічні показники якості консервів.
Посилання
Справочник по стерилизации консервов / В.П. Бабарин, Н.Н. Мазохина-Поршнякова, В.И. Рогачев. –М.: Агропромиздат, 1987. – 271 с.
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М.Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
Фізико-хімічні основи консервного виробництва /Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук,Г.П. Хомич. – О.: Друк, 2006. – 400 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2015-04-04
Номер
Розділ
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ І ГІДРОБІОНТІВ