РОЗРОБКА РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ПАСТОПОДІБНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ВИЧАВКІВ ФЕРМЕНТОВАНОГО ТОПІНАМБУРА

Autori

  • І. Р. Біленька Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine
  • О. М. Мірошниченко Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine
  • Н. А. Лазаренко Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine

Parole chiave:

пастоподібні продукти, стерилізація, летальність

Abstract

У статті наведено дані з розробки режиму стерилізації овочевих паст і досліджено його теплофізичні та мікробіологічні характеристики, визначено фізико-хімічні показники якості консервів.

Riferimenti bibliografici

Справочник по стерилизации консервов / В.П. Бабарин, Н.Н. Мазохина-Поршнякова, В.И. Рогачев. –М.: Агропромиздат, 1987. – 271 с.

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М.Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.

Фізико-хімічні основи консервного виробництва /Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук,Г.П. Хомич. – О.: Друк, 2006. – 400 с.

##submission.downloads##

Pubblicato

2015-04-04

Fascicolo

Sezione

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ І ГІДРОБІОНТІВ