ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНОВОЇ КРОХМАЛЕВМІСНОЇ СИРОВИНИ СПИРТОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Autor

  • І. П. Паламарчук Вінницький національний аграрний університет, Ukraine
  • В. П. Янович Вінницький національний аграрний університет, Ukraine
  • І. М. Купчук Вінницький національний аграрний університет, Ukraine

Słowa kluczowe:

вібророторна дробарка, подрібнення, амплітуда коливань, віброшвидкість, віброприскорення, інтенсивність коливань, споживана потужність

Abstrakt

У статті наведено промислово-експериментальну модель та технічну характеристику вібророторної дробарки для подрібнення зернової крохмалевмісної сировини спиртового виробництва, яка реалізує
ідею комбінованої взаємодії вібраційного та обертового руху виконавчих органів, що дозволяє значно збільшити силовий вплив бичів на оброблювальний матеріал, а як наслідок підвищити продуктивність та якість означеного процесу.

Bibliografia

В.О. Маринченко, В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, В.М. Швець, П.С. Циганков, І.Д. Жолнер. Технологія спирту / Під ред. проф. В.О. Маринченка. – В.: «Поділля-2000», 2003. – 496 с.

Паламарчук І.П. Розробка конструктивно-технологічної схеми вібророторної дробарки / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук, І.В. Соломко // Вібрації в техніці та технологіях, 2013. – № 1(69). – С. 125-129.

Паламарчук І.П. Дослідження амплітудно-частотних та енергетичних характеристик вібророторної дробарки для виробництва спирту / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук // Вібрації в техніці та технологіях, 2013. – № 1(69). – С. 125–129.

Пат. на корисну модель України № 85270, МПК B02С 25/00. Вібророторна дробарка / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук – власник Вінницький національний аграрний університет, заявка № 201307504; завл. 11.11.2013; опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21.

##submission.downloads##

Opublikowane

2015-04-07

Numer

Dział

НОВІ ТЕХНІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ У ВИНОРОБСТВІ