ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНОВОЇ КРОХМАЛЕВМІСНОЇ СИРОВИНИ СПИРТОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Авторы

  • І. П. Паламарчук Вінницький національний аграрний університет, Ukraine
  • В. П. Янович Вінницький національний аграрний університет, Ukraine
  • І. М. Купчук Вінницький національний аграрний університет, Ukraine

Ключевые слова:

вібророторна дробарка, подрібнення, амплітуда коливань, віброшвидкість, віброприскорення, інтенсивність коливань, споживана потужність

Аннотация

У статті наведено промислово-експериментальну модель та технічну характеристику вібророторної дробарки для подрібнення зернової крохмалевмісної сировини спиртового виробництва, яка реалізує
ідею комбінованої взаємодії вібраційного та обертового руху виконавчих органів, що дозволяє значно збільшити силовий вплив бичів на оброблювальний матеріал, а як наслідок підвищити продуктивність та якість означеного процесу.

Библиографические ссылки

В.О. Маринченко, В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, В.М. Швець, П.С. Циганков, І.Д. Жолнер. Технологія спирту / Під ред. проф. В.О. Маринченка. – В.: «Поділля-2000», 2003. – 496 с.

Паламарчук І.П. Розробка конструктивно-технологічної схеми вібророторної дробарки / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук, І.В. Соломко // Вібрації в техніці та технологіях, 2013. – № 1(69). – С. 125-129.

Паламарчук І.П. Дослідження амплітудно-частотних та енергетичних характеристик вібророторної дробарки для виробництва спирту / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук // Вібрації в техніці та технологіях, 2013. – № 1(69). – С. 125–129.

Пат. на корисну модель України № 85270, МПК B02С 25/00. Вібророторна дробарка / І.П. Паламарчук, В.П. Янович, І.М. Купчук – власник Вінницький національний аграрний університет, заявка № 201307504; завл. 11.11.2013; опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21.

Опубликован

2015-04-07

Выпуск

Раздел

НОВІ ТЕХНІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ У ВИНОРОБСТВІ