Merchandising inspection and protection of consumer rights in the sale of food mixes for athletes
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4702Keywords:
Specialty products for athletes, expertise, quality, consumer protection, consumersAbstract
The article presents the results of the merchandising expertise of dry food mixes for athletes who realized in Lugansk, and provided recommendations to consumers on its purchasing and consumption, with aim to develop a HACCP program for companies-producers
References
- Сєногонова, Л. І. Маркетинговий аналіз ставлення спортсменів до спеціальних продуктів функціонального призначення [Текст] / Л. І. Сєногонова, Н. Будько // Тези доп. I Міжнарод. наук. – практ. студ. конф. «Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств», Том I, 8 квітня 2010, м. Дніпропетровськ, ДУЕП. – С. 64-662.
- Сєногонова, Л. І. Відповідальність у сфері захисту прав споживачів [Текст] / Л. Сєногонова, А. Сімініхіна // Тези допов. Молодіжного форуму «Пробудись свідомий споживач», 9 грудня 2010, м. Київ, КНТЕУ. – С. 36-37.
- Сєногонова, Л. І. Аналіз асортименту харчових продуктів для спортсменів [Текст] / Л. І. Сєногонова, В. Г. Пащенко, А. С. Становіхіна // Східно-Європейський журнал передових технологій : наукові видання України / Технологічний центр. – Харків. – 2010. – Вип. № 6/10 (48) – С. 39–43.
- Пащенко, В. Товарознавча експертиза сухих харчових сумішей для спортсменів [Текст] / В. Пащенко, Л. Сєногонова, А. Становіхіна // Східно-Європейський журнал передових технологій. – 2011. – T. 2, N 6(50). – С. 54-58. – Режим доступу : URL : http://journals.uran.ua/eejet/article/view/1811.
- Сєногонова, Л. І. Складові забезпечення захисту прав споживачів при реалізації сухих харчових сумішей для спортсменів [Текст] / Л. І. Сєногонова, В. Г. Пащенко, А. С. Становіхіна // Весник, Национального технического университета «ХПИ» – Харьков. – 2011. – Вип. № 9 – С. 145–148.
Downloads
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Алла Сергіївна Становіхіна
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.