Merchandising expertise of dry food mixes for athletes

В. Г. Пащенко, Л. І. Сєногонова, А. С. Становіхіна

Abstract


The article presents the results of the merchandising expertise of dry food mixes for athletes who realized in Lugansk to develop a HACCP program for companies-producers, to create new  products and rise competitiveness

Keywords


Specialty products for athletes, expertise, quality, consumers

References


Мусабеков С.М. Питание и адаптация организма спортсменов / C.М. Мусабеков // Пищевая промышленность – 1991. - №2. – C. 42-43.

Полиевский С. А. Основы индивидуального и коллективного питания спортсменов / С. А. Полиевский. – М. : Физкультура и спорт, 2005. – 384 с.

Рогозин В.А. Питание спортсменов / В. А. Рогозкин, А. И. Пшендин, Н. Н. Шишина – М. : ФиС, 1989. – 160 c.

Lineback D. R. Nutrition and athletes // J. Chem. Educ. – 1984. – 61, № 6. – P. 536–539.

Buskirk E. R. Some nutritional considerations in the conditioning old athletes // Ann. Rev. Nutr. Palo Alto, Californ. – 1981. – V. 1. – P. 319 – 350.Питание юных спортсменов / Под ред. Л.А.Мостовой. – К.: Здоров'я, 1989. —112 с.

Калинский М. И. Рациональное питание спортсменов / М. И. Калинский, А. И. Пшендин. – К. : Здоров’я, 1985. – 128 с.

Концентраты пищевые. Методы определения органолептических показателей, готовности концентратов к употреблению и оценки дисперсності суспензии. ГОСТ 15113.3–77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 12 с.

Концентраты пищевые. Методы определения влаги. ГОСТ 15113.4-77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 17 с.

Концентраты пищевые. Методы определения качества упаковки, массы нетто, объемной массы, отдельных компонентов, размера отдельных компонентов, размера отдельных видов продукта и крупности помола. ГОСТ 15113.1-77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 13 с.


GOST Style Citations








Copyright (c) 2014 В. Г. Пащенко, Л. І. Сєногонова, А. С. Становіхіна

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

ISSN (print) 1729-3774, ISSN (on-line) 1729-4061