Товарознавча експертиза сухих харчових сумішей для спортсменів
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1811Ключові слова:
Cпеціальні продукти для спортсменів, експертиза, якість, споживачіАнотація
У статті наведені результати проведеної товарознавчої експертизи сухих харчових сумішей для спортсменів, які реалізуються в м. Луганськ, з метою розробки програми ХАССП для підприємств-виробників, створення нових продуктів і підвищення конкурентоспроможностіПосилання
- Мусабеков С.М. Питание и адаптация организма спортсменов / C.М. Мусабеков // Пищевая промышленность – 1991. - №2. – C. 42-43.
- Полиевский С. А. Основы индивидуального и коллективного питания спортсменов / С. А. Полиевский. – М. : Физкультура и спорт, 2005. – 384 с.
- Рогозин В.А. Питание спортсменов / В. А. Рогозкин, А. И. Пшендин, Н. Н. Шишина – М. : ФиС, 1989. – 160 c.
- Lineback D. R. Nutrition and athletes // J. Chem. Educ. – 1984. – 61, № 6. – P. 536–539.
- Buskirk E. R. Some nutritional considerations in the conditioning old athletes // Ann. Rev. Nutr. Palo Alto, Californ. – 1981. – V. 1. – P. 319 – 350.Питание юных спортсменов / Под ред. Л.А.Мостовой. – К.: Здоров'я, 1989. —112 с.
- Калинский М. И. Рациональное питание спортсменов / М. И. Калинский, А. И. Пшендин. – К. : Здоров’я, 1985. – 128 с.
- Концентраты пищевые. Методы определения органолептических показателей, готовности концентратов к употреблению и оценки дисперсності суспензии. ГОСТ 15113.3–77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 12 с.
- Концентраты пищевые. Методы определения влаги. ГОСТ 15113.4-77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 17 с.
- Концентраты пищевые. Методы определения качества упаковки, массы нетто, объемной массы, отдельных компонентов, размера отдельных компонентов, размера отдельных видов продукта и крупности помола. ГОСТ 15113.1-77. – [Чинний від 1979–01–01]. – М. : Издательство стандартов, 1984. – 13 с.
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 В. Г. Пащенко, Л. І. Сєногонова, А. С. Становіхіна
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.