The combined vegetable raw material drying processes
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4731Keywords:
Grain, coffee sludge, microwave field, infrared radiationAbstract
In current paper the results of vegetable raw material drying under microwave and infrared radiation are consideredReferences
- Бурдо, О.Г. Энергетический мониторинг пищевых производств [Текст] / О.Г. Бурдо. – Одесса: Полиграф, 2008 – 244с.
- Бурдо, О.Г. Эволюция сушильных установок [Текст] / О.Г. Бурдо. – Одесса: Полиграф, 2010 – 368с.
- Бурдо, О.Г.Эволюция сушильных установок. Энергетический аспект [Текст] : материалы межд. науч. тех. сем. / Актуальные проблемы сушки и термовлажностной обработки материалов. – Воронеж: 2010. – с. 478-487.
- Бурдо, О.Г. Исследование модуля ленточной сушилки растительного сырья с комбинированным электромагнитным подводом энергии [Текст] : материалы IV Международной научно-практической конференции / О.Г. Бурдо, С.Г. Терзиев, И.И. Яровой, Н.В. Ружицкая // Современные энергосбергающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная обработка материалов) СЭТТ-2011. – Т.1, Москва, 2011. – С. 422 – 426.
- Бурдо, О.Г. Енергоекономні схеми екологічно безпечних зерносушарок [Текст] / О.Г. Бурдо, О.В. Зиков, О.В. Воскресенська // Зерно і хліб. – 2005. – №4 – с. 18-19.
- Бурдо, О.Г. Пути совершенствования теплотехнологий сушки в АПК. [Текст] : мат. Межд. наук.-практ. конф. / О.Г. Бурдо, С.Г.Терзиев, А.В. Зыков, И.В. Безбах // Современные энергосберегающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная обработка материалов). – М.:МГАУ. – 2002.
- Бурдо, О.Г. Энергоэкономические аспекты развития перерабатывающей отрали АПК [Текст] / О.Г. Бурдо // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – №4. – с. 58-60.
- Burdo, O.G.Rotating heat pipes in devices for heat treatment of the food-stuffs [Text] / O.G. Burdo, I.V. Bezbah // Applied Thermal Engineering. – №28. – March 2007. – pp 341-343.
- Бурдо, О.Г. Кінетика сушіння пшениці в апаратах на базі термосифонів. [Текст] : наук. пр. ОНАХТ / О.Г. Бурдо, И.В. Безбах, В.И. Донкоглов. – Вип. №36. – Т. 1. – Одеса, 2009. – с.297-302.
- Burdo, O.G. Food nanotechnologies. Specificity and development directions [Text] / O.G. Burdo, V.N. Bandura, I.I. Yarovoy, N.V. Ruzhitskaya // VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators, Power Sourses”, September 12-15, 2011. – Minsk, Belarus. – P. 155 – 160
Downloads
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Наталия Владимировна Ружицкая
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.