Комбіновані процеси при сушінні рослинної сировини
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4731Ключові слова:
Зерно, шлам кави, мікрохвильове поле, інфрачервоне випромінюванняАнотація
У статті розглянуто результати досліджень сушіння рослинної сировини з радіаційним підведенням енергії, а саме у мікрохвильовому полі та під дією інфрачервоного промінняПосилання
- Бурдо, О.Г. Энергетический мониторинг пищевых производств [Текст] / О.Г. Бурдо. – Одесса: Полиграф, 2008 – 244с.
- Бурдо, О.Г. Эволюция сушильных установок [Текст] / О.Г. Бурдо. – Одесса: Полиграф, 2010 – 368с.
- Бурдо, О.Г.Эволюция сушильных установок. Энергетический аспект [Текст] : материалы межд. науч. тех. сем. / Актуальные проблемы сушки и термовлажностной обработки материалов. – Воронеж: 2010. – с. 478-487.
- Бурдо, О.Г. Исследование модуля ленточной сушилки растительного сырья с комбинированным электромагнитным подводом энергии [Текст] : материалы IV Международной научно-практической конференции / О.Г. Бурдо, С.Г. Терзиев, И.И. Яровой, Н.В. Ружицкая // Современные энергосбергающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная обработка материалов) СЭТТ-2011. – Т.1, Москва, 2011. – С. 422 – 426.
- Бурдо, О.Г. Енергоекономні схеми екологічно безпечних зерносушарок [Текст] / О.Г. Бурдо, О.В. Зиков, О.В. Воскресенська // Зерно і хліб. – 2005. – №4 – с. 18-19.
- Бурдо, О.Г. Пути совершенствования теплотехнологий сушки в АПК. [Текст] : мат. Межд. наук.-практ. конф. / О.Г. Бурдо, С.Г.Терзиев, А.В. Зыков, И.В. Безбах // Современные энергосберегающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная обработка материалов). – М.:МГАУ. – 2002.
- Бурдо, О.Г. Энергоэкономические аспекты развития перерабатывающей отрали АПК [Текст] / О.Г. Бурдо // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – №4. – с. 58-60.
- Burdo, O.G.Rotating heat pipes in devices for heat treatment of the food-stuffs [Text] / O.G. Burdo, I.V. Bezbah // Applied Thermal Engineering. – №28. – March 2007. – pp 341-343.
- Бурдо, О.Г. Кінетика сушіння пшениці в апаратах на базі термосифонів. [Текст] : наук. пр. ОНАХТ / О.Г. Бурдо, И.В. Безбах, В.И. Донкоглов. – Вип. №36. – Т. 1. – Одеса, 2009. – с.297-302.
- Burdo, O.G. Food nanotechnologies. Specificity and development directions [Text] / O.G. Burdo, V.N. Bandura, I.I. Yarovoy, N.V. Ruzhitskaya // VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators, Power Sourses”, September 12-15, 2011. – Minsk, Belarus. – P. 155 – 160
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.