The distribution function of power of dissipative formations in raw materials during MHT-drying
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4747Keywords:
Mixed heat transfer drying, dissipative formationsAbstract
The task of investigation of development of dissipative formations in raw materials during mixed heat transfer drying was set. The analytical appearance of distribution function of power of dissipative formations was establishedReferences
- Способ сушки пищевых продуктов [Текст] : пат. 2096962 Рос. Федерация: МКИ А23 В7/03. / Погожих Н.И., Потапов В.А., Цуркан Н.М. (Украина). – №94033280/13 ; заявл. 13.09.94 ; опубл. 22.06.89, БИ №40. – 3с.
- Гришин, М.А. Особенности кинетики СТП-сушки пищевых растительных материалов [Текст] : сб. научн. раб. / М.А. Гришин, Н.И. Погожих, В.А. Потапов // Проблемы общественного питания на пути к рынку. – Харьков: ХГАТОХ. – 1993. – С.167-171.
- Погожих, Н.И. Исследование процессов сушки материалов смешанным теплоподводом вблизи критических режимов [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих, Н.М. Цуркан, В.А. Потапов // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. – Харків, ХДАТОХ. – 1997. – Ч.1. – С.343-346
- Погожих, Н.И. Особенности тепломассообменных процессов при сушке смешанным теплоподводом [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв. – Харків, ХДАТОХ. – 1999. – С.204-208.
- Погожих, Н.И. Механизмы тепломассообмена при СТП-сушке [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих // Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. – Харків, ХДАТОХ. – 2000. – Ч.2. – С.49-53.
- Погожих, Н.И. Научные основы теории и техники пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис. …доктора техн. наук / Н.И. Погожих. – Харьков, 2002. – 332 с.
- Погожих, М.І. Постановка задачи исследования развития диссипативных структур при сушке смешанным теплоподводом [Текст] : Труды четвертой Международной научно практической конференции, 20-23 сентября 2011г. / М.І. Погожих, А.О. Пак // Современные энергосберегающие тепловые технологии (Сушка и термовлажностная обработка материалов) СЭТТ-2011. – Москва : ФГБОУ ВПО «Московский государственный агроинженерный университет им. В.П. Горячкина», 2011. – Т.1. – С. 432-436.
- Погожих, М. Внутрішні чинники процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів ЗТП-сушіння [Текст] / Микола Погожих, Андрій Пак, Тетяна Міщенко, Максим Жеребкін // Східно-Європейський журнал передових технологій. – 2011. – T. 5, N 3(53). – С. 60-64. – Режим доступу : URL ::http://journals.uran.ua/eejet/article/view/1197.
- Погожих, М.І. Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушіння [Текст] / М.І. Погожих, А.О. Пак, М.А. Чеканов, М.В. Жеребкін // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». – Харків : НТУ «ХПІ». – 2011. – № 43. – С. 7-12
- Погожих, М.І. Функція розподілення потужності дисипативних структур всередині ФЄ під час ЗТП-сушіння [Текст] / М.І. Погожих, А.О. Пак, М.В. Жеребкін // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2011. – № 2/12 (56). – С. 63-67.
Downloads
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Андрій Олегович Пак
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.