The methodical approaches of improvement of control of quality of making of products on food enterprises

Authors

  • Тарас Ігорович Ткаченко Cherkasy national university named after Bohdan Khmelnytsky, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760

Keywords:

Quality, food enterprises, system of management of quality, the system of management of quality, information technologies, production system, is computer-integrated

Abstract

In the articles described results of methodical approaches of improvement of control of quality of making of products are for food enterprises on the basis of development and introduction of the system of management of quality (SMYA). Conceptual positions of creation of the computer-integrated systems of management of quality are offered on enterprises on the basis of introduction of requirements of standards of ISO 14001, OHSAS 18001 and SA 8000

Author Biography

Тарас Ігорович Ткаченко, Cherkasy national university named after Bohdan Khmelnytsky

Graduate student

Department of quality, standardization and organic chemistry

References

  1. Єфіменко, Н. А. Перспективи забезпечення конкурентоспроможності машинобудування України як чинника відтворення якості капіталу інших галузей [Текст] / Н. А. Єфіменко // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: економічні науки. – № 3 (57). – 2011. – С. 233 – 241.
  2. Єфіменко, Н. А. Концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах фармацевтичної промисловості / Н. А. Єфіменко, Т. М. Портянко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. – Київ, 2010. – №6. – С. 195 – 199.
  3. Єфіменко, Н. А. Впровадження інтегрованих інформаційних технологій в управлінський процес на основі принципу CALLS-технологій / Н. А. Єфіменко, Г. В. Рябікова // Управління проектами, системний аналіз і логістика. – К : Київський національний транспортний університет, 2012. – № 3. –– С. 183 – 187.

How to Cite

Ткаченко, Т. І. (2012). The methodical approaches of improvement of control of quality of making of products on food enterprises. Technology Audit and Production Reserves, 3(2(5), 45–46. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760