The methodical approaches of improvement of control of quality of making of products on food enterprises
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760Keywords:
Quality, food enterprises, system of management of quality, the system of management of quality, information technologies, production system, is computer-integratedAbstract
In the articles described results of methodical approaches of improvement of control of quality of making of products are for food enterprises on the basis of development and introduction of the system of management of quality (SMYA). Conceptual positions of creation of the computer-integrated systems of management of quality are offered on enterprises on the basis of introduction of requirements of standards of ISO 14001, OHSAS 18001 and SA 8000References
- Єфіменко, Н. А. Перспективи забезпечення конкурентоспроможності машинобудування України як чинника відтворення якості капіталу інших галузей [Текст] / Н. А. Єфіменко // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: економічні науки. – № 3 (57). – 2011. – С. 233 – 241.
- Єфіменко, Н. А. Концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах фармацевтичної промисловості / Н. А. Єфіменко, Т. М. Портянко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. – Київ, 2010. – №6. – С. 195 – 199.
- Єфіменко, Н. А. Впровадження інтегрованих інформаційних технологій в управлінський процес на основі принципу CALLS-технологій / Н. А. Єфіменко, Г. В. Рябікова // Управління проектами, системний аналіз і логістика. – К : Київський національний транспортний університет, 2012. – № 3. –– С. 183 – 187.
Downloads
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Тарас Ігорович Ткаченко
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.