Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах

Автор(и)

  • Тарас Ігорович Ткаченко Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760

Ключові слова:

Якість, харчові підприємства, система менеджменту якості, інтегрована система менеджменту якості, інформаційні технології, виробнича система

Анотація

У статті описані результати методичних підходів покращення контролю якості виготовлення продукції для харчових підприємств на основі розробки та впровадження системи менеджменту якості (СМЯ). Запропоновані концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах на основі впровадження вимог стандартів ISO 14001, OHSAS 18001 та SA 8000

Біографія автора

Тарас Ігорович Ткаченко, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Аспірант

Кафедра якості, стандартизації та органічної хімії

Посилання

  1. Єфіменко, Н. А. Перспективи забезпечення конкурентоспроможності машинобудування України як чинника відтворення якості капіталу інших галузей [Текст] / Н. А. Єфіменко // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: економічні науки. – № 3 (57). – 2011. – С. 233 – 241.
  2. Єфіменко, Н. А. Концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах фармацевтичної промисловості / Н. А. Єфіменко, Т. М. Портянко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. – Київ, 2010. – №6. – С. 195 – 199.
  3. Єфіменко, Н. А. Впровадження інтегрованих інформаційних технологій в управлінський процес на основі принципу CALLS-технологій / Н. А. Єфіменко, Г. В. Рябікова // Управління проектами, системний аналіз і логістика. – К : Київський національний транспортний університет, 2012. – № 3. –– С. 183 – 187.

##submission.downloads##

Як цитувати

Ткаченко, Т. І. (2012). Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах. Technology Audit and Production Reserves, 3(2(5), 45–46. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760