Методичні підходи покращення контролю якості виготовлення продукції на харчових підприємствах
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4760Ключові слова:
Якість, харчові підприємства, система менеджменту якості, інтегрована система менеджменту якості, інформаційні технології, виробнича системаАнотація
У статті описані результати методичних підходів покращення контролю якості виготовлення продукції для харчових підприємств на основі розробки та впровадження системи менеджменту якості (СМЯ). Запропоновані концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах на основі впровадження вимог стандартів ISO 14001, OHSAS 18001 та SA 8000Посилання
- Єфіменко, Н. А. Перспективи забезпечення конкурентоспроможності машинобудування України як чинника відтворення якості капіталу інших галузей [Текст] / Н. А. Єфіменко // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: економічні науки. – № 3 (57). – 2011. – С. 233 – 241.
- Єфіменко, Н. А. Концептуальні положення створення інтегрованих систем менеджменту якості на підприємствах фармацевтичної промисловості / Н. А. Єфіменко, Т. М. Портянко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. – Київ, 2010. – №6. – С. 195 – 199.
- Єфіменко, Н. А. Впровадження інтегрованих інформаційних технологій в управлінський процес на основі принципу CALLS-технологій / Н. А. Єфіменко, Г. В. Рябікова // Управління проектами, системний аналіз і логістика. – К : Київський національний транспортний університет, 2012. – № 3. –– С. 183 – 187.
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.