The investigation of influence of starch properties on system water
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5512Keywords:
System water, EPR-methodAbstract
The development of fundamental representations about form, structure and state of water of food systems is topical problem. The kinetics of drying of starch sponge of different molar concentration were investigate by the EPR-methodReferences
- Погожих, М. І. Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток [Текст] : Зб. наук. пр. / М. І. Погожих, І. С. Ромоданов, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2007. – Вип.1 (5). – С. 480-486.
- Погожих, М. І. Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток [Текст] : матеріали 73-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. / М. І. Погожих, А. О. Пак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. – К.: НУХТ, 2007. – С. 148.
- Погожих, Н. И. Исследование гигроскопическихсвойств среды для культивирования бактерий методом Фурье-анализа ЭПР-спектров [Текст] : тезисы докладов VII-й международной научно-технической конференции, 21-22 мая 2009 г. / Н. И. Погожих, А. О. Пак, Я.В. Толстова. – Могилев: УО МГУП, 2009. – С.113.
- Погожих, М. І. Аналіз стану вологи в полідисперсних системах методом ЕПР-спінових міток [Текст] : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 20-річчю з дня заснування факультету обладнання та технічного сервісу, 18 листопада 2010 р.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі / М. І. Погожих, А. О. Пак. – Харків, ХДУХТ: 2010. С.278-279.
- Погожих, М. І. Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировині [Текст] : тези Міжнародної науково-практичної конференції, 19 травня 2011р. / М. І. Погожих, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – Харків : ХДУХТ, 2011. – Ч.2. – С.83-84
- Погожих, М. І. Методика дослідження стану вологи в капілярно-пористих колоїдних тілах методом ЕПР-спінових міток [Текст] / М. І. Погожих, І. С. Ромоданов, А. О. Пак // Східно-Європейський журнал передових технологій. 2011. T. 2, N 6(50). С. 22-24. Режим доступу : URL : http://journals.uran.ua/eejet/article/view/1802.
- Погожих, М. І. Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Східно-Європейський журнал передових технологій. 2012. T. 5, N 6(59). С. 62-66. Режим доступу : URL : http://journals.uran.ua/eejet/article/view/4594.
- Погожих, М. І. Дослідження стану вологи швидковідновлюваної каші методом ЕПР-спінових міток [Текст] : тези Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2012р. (присвячена 45-річчю ХДУХТ) / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – Харків : ХДУХТ, 2012. – Ч.1. – С.425-427
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Андрій Олегович Пак
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The consolidation and conditions for the transfer of copyright (identification of authorship) is carried out in the License Agreement. In particular, the authors reserve the right to the authorship of their manuscript and transfer the first publication of this work to the journal under the terms of the Creative Commons CC BY license. At the same time, they have the right to conclude on their own additional agreements concerning the non-exclusive distribution of the work in the form in which it was published by this journal, but provided that the link to the first publication of the article in this journal is preserved.