Вплив швидкості потоку повітря відносно обтюратора термостата на ефективність індукованого тепломасообміну
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2017.112507Ключові слова:
індукований тепломасообмін, обтюратор термостата, швидкість потоку повітряАнотація
Досліджено особливості протікання ефекту індукованого тепломасообміну за різної швидкості потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата. Розраховано енергетичний баланс ефекту індукованого тепломасообміну за різної швидкості потоку повітря для виявлення особливостей даного ефекту. Визначені межі регулювання інтенсивності ефекту тепломасообміну швидкістю потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата.
Посилання
- State Agency on Energy Efficiency and Energy Saving of Ukraine. Natsionalnyi plan dii z vidnovliuvanoi enerhetyky na period do 2020 roku. Available at: http://saee.gov.ua/sites/default/files/documents/Presentation_NAPRES_Norw_OCT_3_ukr.pdf. Last accessed: 10.01.2017.
- Shuvaev, A. V. (2013). The transformational model of agriculture and the problems of social, ecological and economic. Economy and entrepreneurship, 9, 405–409.
- Naumov, O. B., Stoianova-Koval, S. S. (2017). Institutional regulation’s strategic priorities of the food industry innovative development. The Scientific Papers of the Legislation Institute of the Verkhovna Rada of Ukraine, 1, 131–137.
- Naumov, O. B., Stoianova-Koval, S. S. (2017). Institutional regulation’s strategic priorities of the food industry innovative development. The Scientific Papers of the Legislation Institute of the Verkhovna Rada of Ukraine, 1, 131–137.
- Krisanov, D. F. (2013). The system guarantees safety and quality of food products in Ukraine: retrospective reform and the level of formation of the European dimension. Ekonomic & food security of Ukraine, 1, 64–72.
- Chernelevskyy, L., Kudrenko, N. (2014). Features and prospects of international quality standards in the processing industry. Scientific works of National university of food technologies, 20 (4), 30–37.
- Ng, K. C., Chong, K. E., Goh, G. G. G. (2014). Improving Overall Equipment Effectiveness (OEE) through the six sigma methodology in a semiconductor firm: A case study. 2014 IEEE International Conference on Industrial Engineering and Engineering Management. IEEE, 833–837. doi:10.1109/ieem.2014.7058755
- Behdin, S., Monje, A., Lin, G.-H., Edwards, B., Othman, A., Wang, H.-L. (2015). Effectiveness of Laser Application for Periodontal Surgical Therapy: Systematic Review and Meta-Analysis. Journal of Periodontology, 86 (12), 1352–1363. doi:10.1902/jop.2015.150212
- Danilevicius, P., Rekstyte, S., Balciunas, E., Kraniauskas, A., Sirmenis, R., Baltriukiene, D., Bukelskiene, V., Gadonas, R., Sirvydis, V., Piskarskas, A., Malinauskas, M. (2013). Laser 3D micro/nanofabrication of polymers for tissue engineering applications. Optics & Laser Technology, 45, 518–524. doi:10.1016/j.optlastec.2012.05.038
- Pogozhikh, M., Pak, A. (2017). The development of an artificial energotechnological process with the induced heat and mass transfer. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1(8 (85)), 50–57. doi:10.15587/1729-4061.2017.91748
- Pogozhikh, M. I., Pak, A. O., Zherebkin, M. V., Pak, A. V. (2014). Hidrotermichna obrobka krup iz vykorystanniam pryntsypiv sushinnia zmishanym teplopidvodom. Kharkiv: KhDUKhT, 170.
- Strogatz, S. (2001). Non-linear Dynamics and Chaos: With applications to Physics, Biology, Chemistry, and Engineering. Westview Press, 515.
- Ouannas, A., Odibat, Z. (2015). Generalized synchronization of different dimensional chaotic dynamical systems in discrete time. Nonlinear Dynamics, 81 (1-2), 765–771. doi:10.1007/s11071-015-2026-0
- Chen, Y., Zhang, J. (2013). Analysis of the influences of gas temperature fluctuation on the soot formation and oxidation. Fuel, 111, 492–495. doi:10.1016/j.fuel.2013.03.077
- Gu, X., Song, J., Wei, Y. (2016). Experimental study of pressure fluctuation in a gas-solid cyclone separator. Powder Technology, 299, 217–225. doi:10.1016/j.powtec.2016.05.028
- Noskov, A. S., Alekhin, V. N., Khait, A. V., Anoshin, N. M. (2015). Visualization of air flow in vortex tube using different turbulence models. Russian Journal of Construction Science and Technology, 1, 43–48.
- Safaei, M., Goodarzi, M., Mohammadi, M. (2011). Numerical modeling of turbulence mixed convection heat transfer in air filled enclosures by finite volume method. The International Journal of Multiphysics, 5 (4), 307–324. doi:10.1260/1750-9548.5.4.307
- Kentish, S., Feng, H. (2014). Applications of Power Ultrasound in Food Processing. Annual Review of Food Science and Technology, 5 (1), 263–284. doi:10.1146/annurev-food-030212-182537
- Sani, A. M., Sardarodiyan, M. (2016). Ultrasound applications for the preservation, extraction, processing and quality control of food. BioTechnology: An Indian Journal, 12 (4), 162–174.
- Mohammadi, V., Ghasemi-Varnamkhasti, M., Ebrahimi, R., Abbasvali, M. (2014). Ultrasonic techniques for the milk production industry. Measurement, 58, 93–102. doi:10.1016/j.measurement.2014.08.022
- Nikonova, A. S., Ivaney, A. A. (2014). Investigation of the method of reception of liquid fof smoking on the basis acoustically generated aerosol. Scientific journal NRU ITMO. Series «Processes and Food Production Equipment», 4, 161–168.
- Pogozhikh, M., Pak, A., Pak, A., Zherebkin, M. (2017). Technical implementation of the equipment using the process of induced heat and mass transfer. ScienceRise, 6, 29–33. doi:10.15587/2313-8416.2017.1036
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Andrey Pak, Nicolay Pogozhikh, Alina Pak, Nicolay Chekanov
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.