Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2014.28100Ключові слова:
м’який сирний продукт, сухе знежирене молоко, подрібнений концентрат ядра арахісу, кукурудзяне борошноАнотація
Вдосконалена технологія м’якого сирного продукту основана на використанні сухого знежиреного молока, з частковою його заміною на подрібнений концентрат арахісового ядра та борошно кукурудзяне, з використанням рафінованої, дезодорованої соняшникової олії. Проведено дослідження фізико-хімічних властивостей удосконаленого продукту. Удосконалений продукт дозволить розширити асортимент дешевої сирної продукції.
Посилання
Suha, I. V. (2009). Selection attractive segments to ensure the competitiveness of dairy enterprises. Scientific Bibliographic resources NUFT, 3, 105−107.
Pertsevoy, F. V. (2009). Investigation of structural and mechanical properties of soft cheese product using corn flour. Bulletin of Kharkov National Technical University of Agriculture Petro Vasilenko, 88, 223−229.
Martyniuk, O. V. (2004). Development and merchandising estimation of the combined soft cheese with soy concentrate. Kemerovo, 130.
GOST 3624-92. Milk and dairy products. Titrimetric methods for the determination of acidity. (2004). Introduced 1994-01-01. Moscow, 13.
Krus, G. N., Shalygina, A. M., Volokitna, Z. V. (2000). Methods of investigation of milk and dairy products. Moskow: Kolos, 368.
Pokrovsky, A. (1977). The chemical composition of foods. Reference table of contents basic nutrients and energy value of food products. Moskow: Food Industry, 227.
Williams, P. A., Phillips, G. O. (2009). Introduction to food hydrocolloids. Handbook of Hydrocolloids. Elsevier, 1–22. doi:10.1533/9781845695873.1.
McKenna, B. M. (2008). Structure and texture of foods. Emulsion products. St. Petersburg: Profession, 480.
Arete, V. A. (2009). Physico-mechanical properties of raw materials and finished products. St. Petersburg: GIORD, 448.
Uriev, N. B. (1978). Physicochemical mechanics and intensification of education of the masses of food. Moskow: Food Industry, 239.
Rudakova, T. V. (2006). Development of the technology combined products a long shelf life, based on cheese. Kyiv, 174.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.