Розробка математичної моделі сроків виконання проекту міні-готелю, підвищуючa її конкурентоспроможність
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2014.29597Ключові слова:
конкурентоспроможність міні-готелю, теорія категорій, категорно-функторна модель, управління проектом, проектАнотація
У статті розглянуто поняття конкурентоспроможності міні-готелю. Розроблено математичну модель термінів виконання проекту міні-готелю, яка грає найважливішу роль у підвищенні її конкурентоспроможності та дозволяє будь-якому менеджеру міні-готелю знаходити оптимальні значення тривалості робіт при заданому крайньому терміну завершення проекту, страхових резервах часу для кожної операції, відносинах передування, верхніх і нижніх межах тривалості для кожної роботи.Посилання
- Chaynikova, L. N., Chaynikov, V. N. (2007). Konkurentosposobnost predpriyatiya. Tambov: Izd-vo Tamb. gos. tehn. un-ta, 192.
- Honarzadeh, M., Hosseini Ezabady, S. J., Zare Mehrjerdi, Y. (2013). A Conceptual Model for Using Identification Technology via Radio Frequency to Improve CRM System in Tourism Industry. The 7th National & 1th International Conference on Electronic Commerce and Economy, April, 2013. Tehran, Iran.
- Porter, M. E. (1990). The Competitive Advantage of Nations. New York: The Free Press, 91. Available: http://kkozak.wz.cz/Porter.pdf
- Nyheim, P., McFadden, F., Connolly, D. (2011). Technology strategies for the hospitality industry. Ed. 2. NJ: Pearson Prentice-Hall, Upper Saddle River, 366.
- Nietzsche, F.; Translated from the German Polylova, N. (1990). Sumerky ydolov, yly kak fylosofstvuiut molotom. Sochynenyia, T. 2. Moskva: "Mysl". Available: http://philosophy.ru/library/nietzsche/gotzen.html
- Latfullyn, H. R., Nykytyn, A. S., Serebrennykov, S. S. (2014). Teoryia menedzhmenta. Ed. 2. SPb: Pyter, 464. ISBN 978-5-496-00576-0
- Krugman, P. (1994). Competitiveness: A Dangerous Obsession. Foreign Affairs, Vol. 73, № 2, 28-44. doi:10.2307/20045917
- Porter, M.; In: Shchetynyn, V. D. (2004). Mezhdunarodnaya konkurentsiya. M.: Mezhdunarodnyie otnosheniya, 896.
- Marks, K.; In: Enhels, F. (1894). Kapytal: krytyka polytycheskoi ekonomii. T. 3, Kn. III, Ch. 1. Available: http://www.esperanto.mv.ru/Marksismo/Kapital3/kapital3-00.html
- Hessamaldin, M. S. (2008). Customer Satisfaction in Four Star Isfahan Hotels. An Application of SERVQUAL Model. Lulea University of Technology, 115. Available: http://epubl.ltu.se/1653-0187/2008/059/LTU-PB-EX-08059-SE.pdf
- Huggins, R. (2003, February). Creating a UK Competitiveness Index: Regional and Local Benchmarking. Regional Studies, Vol. 37, № 1, 89–96. doi:10.1080/0034340022000033420
- Enright, M. J., Newton, J. (2004, December). Tourism destination competitiveness: a quantitative approach. Tourism Management, Vol. 25, № 6, 777–788. doi:10.1016/j.tourman.2004.06.008.
- Johns, N., Avcí, T., Karatepe, O. M. (2004, May). Measuring service quality of travel agents: evidence from Northern Cyprus. The Service Industries Journal, Vol. 24, № 3, 82–100. doi:10.1080/0264206042000247777
- Sureshchandar, G. S., Rajendran, C., Anantharaman, R. N. (2003). Customer perceptions of service quality in the banking sector of a developing economy: a critical analysis. International Journal of Bank Marketing, Vol. 21, № 5, 233–242. doi:10.1108/02652320310488411
- Pro zakhyst vid nedobrosovisnoi konkurentsii. (1996). Zakon Ukrainy № 237/96-VR vid 07.06.96. Vidomosti Verkhovnoi Rady Ukrainy (VVR), N 36, st. 164. Available: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/236/96-вр
- Barkalov, S. A., Voropaev, V. Y., Sekletova, H. Y. et al; In: Burkov, V. N. (2005). Matematicheskie osnovyi upravleniya proektami. M.: Vyissh. shk., 423.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.