Необхідність використання інформаційної логістики в контексті забезпечення корисності туристичного продукту
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2014.31402Ключові слова:
корисність, споживча корисність, інформація, інформаційна логістикаАнотація
У статті досліджено особливості формування та забезпечення корисності туристичного продукту. Розглянуто основні підходи до визначення сутності корисності. Виділено домінуючі компоненти споживчої корисності туристичного продукту. Конкретизовано споживчі характеристики, що відображають домінуючі компоненти споживчої цінності туристичного продукту. Досліджено інформаційні потоки, що функціонують на всіх етапах створення туристичного продукту.Посилання
- Shulhina, L. M., Zinchenko, A. I., Krakhmalova, N. A. (2014). Marketynhova diialnist pidpryiemstva na rynku posluh zelenoho turyzmu. K. : KNUTD, 364.
- Mochernyi, S. V. (2004). Ekonomichna teoriia. K.: «Akademiia», 856.
- Zhurylo, I. V. Katehoriia korysnosti: teoretychnyi aspekt. Visnyk Sumskoho derzhavnoho universytetu. Seriia Ekonomika, № 2 (74), 76-83.
- Chukhrai, N., Lisovska, L. (2013). Formuvannia spozhyvchoi korysnosti innovatsii. Aktualni Problemy Ekonomiky, № 11, 27-34.
- Lyfyts, Y. M. (2001). Teoryia y praktyka otsenky konkurentosposobnosty tovarov y usluh. M.: Yurait, 224.
- Doil, P. (1999). Menedzhment: stratehyia y taktyka. S.-Pb.: Yzd-vo "Pyter", 560.
- Tkachenko, T., Boiko, M. (2012). Formuvannia spozhyvchoi tsinnosti turystychnoho produktu. Tovary i rynky, № 2, 5-16.
- Boiko, M. H. (2010). Instrumentalne seredovyshche doslidnytskoho protsesu formuvannia spozhyvchoi tsinnosti turystychnoho produktu. Available: http://www.chtei-knteu.cv.ua/herald_ru/content/download/archive/2010/v2/NV-2010-V2_30.pdf
- Osoblyvosti vyboru postachalnyka. Available: http://mobile.pidruchniki.com/1957041150926/logistika/osoblivosti_viboru_postachalnika. Last accessed 20.11.2014.
- Pysarevskyi, I. M., Pohasii, S. O., Andrenko, I. B. et al. (2008). Orhanizatsiia turyzmu. Kh.: KhNAMH, 541.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.