Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Полтавській області

Автор(и)

  • Валентина Іванівна Аранчій Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, Україна
  • Дмитро Сергійович Аранчій Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, Україна
  • Олексій Петрович Зоря Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2011.4856

Ключові слова:

тваринництво, стратегія, розвиток, ефективність, державна підтримка, конкурентоспроможність, ринок.

Анотація

Стаття присвячена дослідженню теоретичних основ та прикладних питань формування й розробки стратегічних напрямів розвитку галузі тваринництва в Полтавській області, які мають забезпечити її успішний розвиток в сучасних ринкових умовах.

Біографії авторів

Валентина Іванівна Аранчій, Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3

Кандидат економічних наук, професор, ректор

Дмитро Сергійович Аранчій, Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3

Кандидат економічних наук, доцент

Кафедра фінансів та кредиту

Олексій Петрович Зоря, Полтавська Державна аграрна академія 36002, м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3

Кандидат економічних наук, доцент

Кафедра фінансів та кредиту

Посилання

  1. Амбросов В.Я. Ефективність оптимізації інтенсивного кормовиробництва / В.Я. Амбросов // Вісник ХНУТСГ. Вип. 63. – Харків.: ХНУТСГ, 2006. – С. 8-19.
  2. Аранчій В.І. Сучасний стан м’ясопродуктового підкомплексу та перспективи його розвитку / В.І. Аранчій // Вісник Полтавської державної аграрної академії. – 2010. – №1. – С. 134-138.
  3. Месель-Веселяк В.Я. Розвиток м’ясопродуктового підкомплексу України / В.Я. Масель-Веселяк, О.В. Мазуренко / [Під наук. ред. акад. УААН П.Т. Саблука] – К.: ННЦ ІАЕ, 2004. – 198 с.
  4. Топіха І.Н. Ринок продукції тваринництва: проблеми залишаються / І.Н. Топіха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2006. – Вип. 2. – С. 16-19.
  5. Ярошенко С.П. Резерви підвищення конкурентоспроможності м’ясного підкомплексу України: теоретичні, методологічні, практичні аспекти / С.П. Ярошенко. – Суми: Козацький вал, 1998. – 251 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-10-27

Як цитувати

Аранчій, В. І., Аранчій, Д. С., & Зоря, О. П. (2012). Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Полтавській області. Technology Audit and Production Reserves, 1(1(1), 46–48. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2011.4856