Чинники формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств

Автор(и)

  • Олена Павлівна Бурлака Полтавська державна аграрна академія, Україна
  • Олексій Анатолійович Бурлака Полтавська державна аграрна академія, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5456

Ключові слова:

Конкурентоспроможність, оборотний капітал, трудомісткість

Анотація

В статті досліджені основні чинники формування конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств України

Біографії авторів

Олена Павлівна Бурлака, Полтавська державна аграрна академія

Старший викладач

Олексій Анатолійович Бурлака, Полтавська державна аграрна академія

Кандидат технічних наук, доцент

 

Посилання

  1. Губенко, В. І. Конкурентоспроможність продукції АПК: стан та можливості в умовах глобалізації [Текст] / В.І. Губенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Економіка та менеджмент». – 2010. – Вип. 5/2. – 2010. – С. 3-7.
  2. Кулешова, Г. М. Конкуренція і конкурентоспроможність в агропромисловому виробництві [Текст] / Г.М. Кулешова // Економіка АПК. – 2008. – №3. – С. 126-132.
  3. Месель-Веселяк, В. Я. Підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України [Текст] / В.Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. – 2007. – №12. – С. 8-14.
  4. Статистичний щорічник Полтавської області за 2010 рік [Текст] / за ред. Л.М. Безхлібняка. – Полтава: Головне управління статистики у Полтавській області. – 2011. – 412 с.
  5. Школьний, О. О. Організаційно-економічні механізми управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств [Текст] : монографія. – Умань: Уманський державний аграрний університет. – 2007. – 308 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-12-11

Як цитувати

Бурлака, О. П., & Бурлака, О. А. (2012). Чинники формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Technology Audit and Production Reserves, 6(1(8), 14–16. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5456

Номер

Розділ

Економіка