Чинники формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
DOI:
https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5456Ключові слова:
Конкурентоспроможність, оборотний капітал, трудомісткістьАнотація
В статті досліджені основні чинники формування конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств України
Посилання
- Губенко, В. І. Конкурентоспроможність продукції АПК: стан та можливості в умовах глобалізації [Текст] / В.І. Губенко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Економіка та менеджмент». – 2010. – Вип. 5/2. – 2010. – С. 3-7.
- Кулешова, Г. М. Конкуренція і конкурентоспроможність в агропромисловому виробництві [Текст] / Г.М. Кулешова // Економіка АПК. – 2008. – №3. – С. 126-132.
- Месель-Веселяк, В. Я. Підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України [Текст] / В.Я. Месель-Веселяк // Економіка АПК. – 2007. – №12. – С. 8-14.
- Статистичний щорічник Полтавської області за 2010 рік [Текст] / за ред. Л.М. Безхлібняка. – Полтава: Головне управління статистики у Полтавській області. – 2011. – 412 с.
- Школьний, О. О. Організаційно-економічні механізми управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств [Текст] : монографія. – Умань: Уманський державний аграрний університет. – 2007. – 308 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Технологічний аудит та резерви виробництва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.