Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 2 № 3(34) (2017): Хімічна інженерія
Том 2 № 3(34) (2017): Хімічна інженерія
Опубліковано:
2017-04-27
Весь випуск
ABSTRACTS AND REFERENCES (English)
Хіміко-технологічні системи: Оригінальне дослідження
Дослідження безпечності лляних волокон для виробів медичного та санітарно-гігієнічного призначення
Valentyna Entushenko, Oksana Zakora, Artem Evtushenko
4-7
PDF (English)
PDF
Технології виробництва харчування: Оригінальне дослідження
Дослідження впливу співвідношення олійного насіння на окислювальну стабільність білково-жирової основи для харчування спортсменів
Sergiy Bochkarev, Tatiana Matveeva, Lidiya Krichkovska, Iryna Petrova, Sergey Petrov, Anna Belinska
8-12
PDF (English)
PDF
Дослідження реологічних властивостей майонезного соусу з порошком шкірки винограду
Valeriya Ananieva, Oleksandra Varankina, Iryna Bielykh, Serhii Samoilenko, Oksana Zviahintseva
13-17
PDF (English)
PDF
Удосконалення ІЧ-випромінювача для створення безрефлекторної сушарки рослинної сировини
Lyudmila Kiptelaya, Andrii Zahorulko, Aleksey Zagorulko, Bogdan Liashenko
17-22
PDF (English)
PDF
Оптимізація рецептурного складу зернових хлібців з поліпшеними споживними властивостями
Marina Mardar, Nataliіa Tkachenko, Rafaela Znachek, Cherubino Leonardi
22-29
PDF (English)
PDF
Дослідження впливу полісахаридних та білкових добавок на в'язкісні властивості безглютенового тіста
Olga Shanina, Tetyana Gavrish, Ivan Haliasnyi, Sergii Minchenko
30-35
PDF (English)
PDF
Дослідження змін м’якого тіла молюска прісноводного під впливом термічної обробки в технології напівфабрикату варено-замороженого
Tatyana Golovko, Nikolay Golovko, Anna Gelikh
36-41
PDF (English)
PDF
Експериментальні дослідження концентрації цукру при протитечійно-струминному змішуванні напоїв
Kyrylo Samoichuk, Olga Poludnenko, Nadiya Palyanichka, Valentyna Verkholantseva, Serhii Petrychenko
41-46
PDF (English)
PDF
Дослідження рухливості молекул води в виробах з пінною структурою та підвищеним вмістом йоду
Gregoriy Deynichenko, Galina Djukareva, Aleksandr Dyakov, Igor Pavliuk
47-50
PDF (English)
PDF
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер