ДОСЛІДЖЕННЯ ФРАКЦІЙНОГО БІЛКОВОГО СКЛАДУ МОДЕЛЬНИХ РОЗЧИНІВ СКЛАДОВИХ РЕЧОВИН ПРОДУКТУ СТРУКТУРОВАНОГО

Т. О. Кузнецова, М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський

Анотація


У статті наведено результати досліджень фракційного білкового складу модельних розчинів речовин, що входять до складу нового продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного замороженого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння.

Повний текст:

PDF

Посилання


Попкова Г.Ю. Творожные изделия и новые технологии / Г.Ю. Попкова, В.А. Могильный // Молочная промышленность. – 2008. – № 8. – С. 12-13.

Горелова Н.Ф. Натуральные сыры с использованием сырья немолочного происхождения / Н.Ф. Горелова [и др.] // Сыроделие. – 1999. – № 1. – С. 12-13.

Неумывакин И.П. Подсолнечник. На страже здоровья / Неумывакин И.П. – М.: Диля, 2010. – 121 с.

Васильев Д.С. Подсолнечник / Д.С. Васильев. – М.: Агропромиздат, 1990. – 174 с.

Неумывакин И.П. Подсолнечник. На страже здоровья / И.П. Неумывакин. – М.: Диля, 2010. – 121 с.

Іхно М.П. Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника: дис. … д-ра техн. наук: 05.18.06 / М.П. Іхно. – Х., 2004. – 255 с.

Pertcevoi F.V. Technologies of Food Products on Base of Milk Protein: The monograph / Pertcevoi F.V. [еtс.]. – Kh.: ChSUFT, 2009. – 204 p.

Перцевой М.Ф. Показники безпечності та біологічної цінності кулінарного структурованого продукту на основі знежиреного сиру з використанням концентрату ядра насіння соняшнику / М.Ф. Перцевой [та ін.] // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – Вип. 26. – С. 258-264.

Остерман Л.А. Хроматография белков и нуклеиновых кислот / Л.А. Остерман. – М.: Мир, 1985.

Практикум по биохимии / Под ред. С.Г. Северина, Г.А. Соловьевой. – М.: МГУ, 1989.

Скоупс Р. Методы очистки белков / Р. Скоупс. – М.: Мир, 1985.

Shyh-Horng Chiou Evaluation of commonly used electrophoretic methods for the analysis of proteins and peptides and their application to biotechnology / Shyh-

Horng Chiou, Shih-Hsiung Wu // Analytica Chimica Acta. – 1999. – № 383. – P. 47-60.

Электрофоретические методы анализа белков / Под ред. Р.К. Саляева, П.Д. Решетова. – Новосибирск, 1981.

Pérez S.G. Physico-chemical and functional properties of sunflower proteins / S.G. Pérez. – Wageningen Universiteit, 2003. – 147 p.