ДОСЛІДЖЕННЯ ФРАКЦІЙНОГО БІЛКОВОГО СКЛАДУ МОДЕЛЬНИХ РОЗЧИНІВ СКЛАДОВИХ РЕЧОВИН ПРОДУКТУ СТРУКТУРОВАНОГО

Автор(и)

  • Т. О. Кузнецова ХДУХТ, м. Харків, Ukraine
  • М. Ф. Перцевой ХДУХТ, м. Харків, Ukraine
  • П. В. Гурський ХНТУСГ ім. П. Василенка, Ukraine

Анотація

У статті наведено результати досліджень фракційного білкового складу модельних розчинів речовин, що входять до складу нового продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного замороженого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння.

Біографії авторів

Т. О. Кузнецова, ХДУХТ, м. Харків

канд. хім. наук

П. В. Гурський, ХНТУСГ ім. П. Василенка

канд. техн. наук 

Посилання

Попкова Г.Ю. Творожные изделия и новые технологии / Г.Ю. Попкова, В.А. Могильный // Молочная промышленность. – 2008. – № 8. – С. 12-13.

Горелова Н.Ф. Натуральные сыры с использованием сырья немолочного происхождения / Н.Ф. Горелова [и др.] // Сыроделие. – 1999. – № 1. – С. 12-13.

Неумывакин И.П. Подсолнечник. На страже здоровья / Неумывакин И.П. – М.: Диля, 2010. – 121 с.

Васильев Д.С. Подсолнечник / Д.С. Васильев. – М.: Агропромиздат, 1990. – 174 с.

Неумывакин И.П. Подсолнечник. На страже здоровья / И.П. Неумывакин. – М.: Диля, 2010. – 121 с.

Іхно М.П. Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника: дис. … д-ра техн. наук: 05.18.06 / М.П. Іхно. – Х., 2004. – 255 с.

Pertcevoi F.V. Technologies of Food Products on Base of Milk Protein: The monograph / Pertcevoi F.V. [еtс.]. – Kh.: ChSUFT, 2009. – 204 p.

Перцевой М.Ф. Показники безпечності та біологічної цінності кулінарного структурованого продукту на основі знежиреного сиру з використанням концентрату ядра насіння соняшнику / М.Ф. Перцевой [та ін.] // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – Вип. 26. – С. 258-264.

Остерман Л.А. Хроматография белков и нуклеиновых кислот / Л.А. Остерман. – М.: Мир, 1985.

Практикум по биохимии / Под ред. С.Г. Северина, Г.А. Соловьевой. – М.: МГУ, 1989.

Скоупс Р. Методы очистки белков / Р. Скоупс. – М.: Мир, 1985.

Shyh-Horng Chiou Evaluation of commonly used electrophoretic methods for the analysis of proteins and peptides and their application to biotechnology / Shyh-

Horng Chiou, Shih-Hsiung Wu // Analytica Chimica Acta. – 1999. – № 383. – P. 47-60.

Электрофоретические методы анализа белков / Под ред. Р.К. Саляева, П.Д. Решетова. – Новосибирск, 1981.

Pérez S.G. Physico-chemical and functional properties of sunflower proteins / S.G. Pérez. – Wageningen Universiteit, 2003. – 147 p.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ